SL 24/25 H:4 | Fenerbahçe 3-0 Alanyaspor | MS | 30 Ağustos

Alanya'nın kaçırdığı golü Fb attı. Hakem elle alsa falanda verdi golü zaten Fb aleyhine düdük çalmaktan korkuyor. Fb mevcut bizden şu an daha iyi buna diyecek bir şey yok. Bjk'den ise daha kötü durumda.

Kaleci, 6 no, 8 no, forvet, hoca hepsinde fbjkden gerideyiz şu anda. İnanamıyorum

Bizim üstün zekalı taraftarımız Musleraya övgüler duzerken, bu sezon livakovicin kaçıncı kritik hamlesi sayamadim bile. Bizimki de neredeyse her maç sıçtı sahaya. Ama kulüpte şu arkadasi gönderecek bir güç yok

O senin dedigin adam seni en 4-5 kere sampiyon yapti. Biraz saygi
Ha bu sene devam etmesini istemeyende benimdim. Zirvede birakamasi lazimdi

Öne geçince defansta bekleyip kapınca nasıl sakin çıkılıyor ve ceza sahasında sakince vuruluyor izleyelim

Biz önde olduğumuzda önde basmaya, kontra yemeye, haldır huldur telaşlı ataklar yapmaya ve rastgele vurmaya devam ediyoruz

Formalar ters olsa golden önce penaltı çaldırırdı fenerliler, gol pozisyonu da faul olurdu. 3 oldu.

Yine benzerini Alanya kaçırdı, aşırtamadı adam, Liva da çabuk davrandı... FB 1dk içinde çok benzerini attı. Kaleci geç kaldı ve Tadic aşırtabildi... Daha önce de FB'nin ilk golünün çok benzerinden 2 tane atamamıştı Alanya...

Alanya da gol yediği an dağılıyor. İlk yarı da dağıldılar ama 2.'yi atamamıştı Fener. Şimdi hemen 3'ü buldular. Yoksa 2. yarı hem topla oynayan, hem de organize şekilde yeteri kadar pozisyonlara giren Alanya idi...

Bizim üstün zekalı taraftarımız Musleraya övgüler duzerken, bu sezon livakovicin kaçıncı kritik hamlesi sayamadim bile. Bizimki de neredeyse her maç sıçtı sahaya. Ama kulüpte şu arkadasi gönderecek bir güç yok
Abi geçen sene mi taraftar oldun? Musleranin 3 sampiyonlukta net etkisi var

Geri
Üst Alt