SL 24/25 H:4 | Fenerbahçe 3-0 Alanyaspor | MS | 30 Ağustos

Sportif gercekliği varda leş bir kalite de bu lige güvenip bir sey yapamazsın akıllı adamda yapmaz zaten.

Valla ben şu saatten sonra biri bana hocayı ligde şu kadar puan topladı diye savunursa diyeceğim aha takımlar bunlar, bu ligde alınan puanlarla bana gelmeyin diye.

Transfer sezonunun içine ettiler bu yüzden.

Taraftarsız yada mahalle takımlarını kapatsınlar artık yoksa ligin kalitesi dahada kötüleşecek

Renktaş finalistlerden birinin biz olacağına olan inancımı Muslera rakibe tekme atıp kırmızı yediğinde kaybettim açıkçası.

Muslera'ya hiç yakıştıramadım o hareketi. Tamam umut vermiyorduk ama bir 15 dk daha vardı ne olacağı belli mi olurdu. Bildiğin adamlara biz mental olarak havlu attık size hayırlı olsun dedi geçti. Üstüne üstlük efendi fair play ödüllü Muslera imajına büyük zarar verdi.

Valla ben şu saatten sonra biri bana hocayı ligde şu kadar puan topladı diye savunursa diyeceğim aha takımlar bunlar, bu ligde alınan puanlarla bana gelmeyin diye.

Transfer sezonunun içine ettiler bu yüzden.
13. Olduğun sezonun arkasına ufak sağlam bi yapılanma ile (bu sezon harcadığımız paradan daha azına) şampiyon olabildiğin bir lig bu.

Ondan diyorum Cl ye katılamadığım şampiyonluğun içine tüküreyim.

Samp olduk diye gerine gerine dolaşıyor muyuz?

Renktaş finalistlerden birinin biz olacağına olan inancımı Muslera rakibe tekme atıp kırmızı yediğinde kaybettim açıkçası.
Keşke Bjk'nin gücü yetse ama yeteceğini hiç sanmıyom. Biliçli sezon gibi geçer onlar için (14-15)

Biz bu kadar götü başı dağıtmış olmasak ipi göğüslerdik bi şekilde ama şu vaziyette imkansız. Kopana kadar da toparlayıcı hamleler gelmez

Bence avrupa liginde uzun süre Günay oynayacaksa ligde de o tercih edilmeli

13. Olduğun sezonun arkasına ufak sağlam bi yapılanma ile (bu sezon harcadığımız paradan daha azına) şampiyon olabildiğin bir lig bu.

Ondan diyorum Cl ye katılamadığım şampiyonluğun içine tüküreyim.

Samp olduk diye gerine gerine dolaşıyor muyuz?

Hayır. Fenerliler 1-0'ı hatırlatacak, Beşiktaşlılar şampiyon takımı 5-0'ı yendik diyecek. Bunlar dışında kalanlar rekor puanlı şampiyon şampiyonlar liginde zayıf rakibini dahi geçemedi diyecek.

Okan Buruk ve Yönetim ele ele verdi bu şampiyonluğu bize zehir etti.

Keşke Bjk'nin gücü yetse ama yeteceğini hiç sanmıyom. Biliçli sezon gibi geçer onlar için (14-15)

Biz bu kadar götü başı dağıtmış olmasak ipi göğüslerdik bi şekilde ama şu vaziyette imkansız. Kopana kadar da toparlayıcı hamleler gelmez

Ali Koç varken bjkye şampiyonluk yedirmezler, Koç ailesi zaten arati başkan yapti

Geri
Üst Alt