ŞL 24/25 H:4 | Real Madrid 1-3 Milan | MS | 5 Kasım | tabii Spor

Arda yerine Brahim’i oynatan adam iyi niyetli falan değildir.

Arda vakit kaybetmeden kendini oynayabileceği bir takıma atmalı. Tamam 11’de yer bulması zor Bellingham falan varken ama yedekten de oyuna giremeyecekse çeksin gitsin

ancelotti: taraftar ocağa kadar sabredecek

Arda yerine Brahim’i oynatan adam iyi niyetli falan değildir.

Arda vakit kaybetmeden kendini oynayabileceği bir takıma atmalı. Tamam 11’de yer bulması zor Bellingham falan varken ama yedekten de oyuna giremeyecekse çeksin gitsin
Brahim Arda'nın önünde bir oyuncu.

Mbappe'de yedek olacakti Ocak ayinda :rolleyes:
Yok şakasına yazdım onu da Benzema sonrası çok sallandılar bence, geçen sene CL'yi kazandılar ama oyun olarak tamamen bireysel yeteneklere dayalı oynadıklarını düşünüyorum. Kadroları aşırı güçlü ama o bile kurtarmıyor bu sene. Bence nokta bir santrafor eksikliği çekiyorlar bayadır.

Yok şakasına yazdım onu da Benzema sonrası çok sallandılar bence, geçen sene CL'yi kazandılar ama oyun olarak tamamen bireysel yeteneklere dayalı oynadıklarını düşünüyorum. Kadroları aşırı güçlü ama o bile kurtarmıyor bu sene. Bence nokta bir santrafor eksikliği çekiyorlar bayadır.
Bence santrafor asil problemleri degil. Suan takimda Kroos sonrasi dogru kurguyu bulamadilar orta sahada. Gecen sene mesela takimin en etkili oyuncusu Bellingham bu sezon hic ortada yok. Gecen sezon gizli forvet/serbest oynuyordu simdi Mbappe en uctu olunca ilk once Bellingham'i 10 numara gibi uclu orta sahanin en ofansif adami olarak denedi ama orta sahada kreatiflik problemini cozmek icin bu defa Modric'i aldi oraya. Simdi de Bellingham sag acikta oynuyor. Burada bir problem var. Once bunu cozmeliler ya da olmuyorsa gidecekler orta sahaya iyi birini transfer edecekler. Tabi bunun disinda defansif acidan beklerde de problem var oraya ciddi transfer de yapamadilar. Carvajal sakatlandi yerine koyacak adamlari yok mesela ayni bizdeki gibi bek sorunlari devam ediyor. Camavinga'dan bir cikis bekleniyor Kroos sonrasi o da bir var bir yok zit pit sakatlaniyor ayrica.

Vay be madride koydular
Hala Milan

1730844155556.webp

Son 15 dk 4-3 alabilirdik.takimda sagbek ve solbek yok.ortasaha yok.forvet gol atamiyo.koca realin kadro yetersiz.carvajhal sakatlandı,oraya bitik vasquez ki(barcelona macinda 3 tane yedirdi) bu maç orayı delik desik ettiler yine.stoperde militao formsuz.ortasahaya net 2 hamle şart.caicedo ve odegard olmali onlarda

Beni şaşırttı bu skor ne diyeyim

Arda sırf Fener’de oynadı diye abartmayalım. Diaz’ın Real’de oynaması bile mucize. Barış Alper daha yetenekli olabilir, en azından arada kafasını kaldırıyor Brahim ondan da beter
Farklı düşünüyoruz demek ki. Ben çok beğeniyorum Brahim'i. Gün geçtikçe de gelişiyor. Bu sezonki Mbappe'den daha çok katkı veriyordu geçen sezon.

Arda sırf Fener’de oynadı diye abartmayalım. Diaz’ın Real’de oynaması bile mucize. Barış Alper daha yetenekli olabilir, en azından arada kafasını kaldırıyor Brahim ondan da beter
Bu arda ne yaptı da bukadar abartılıyor ben de onu anlamıyorum. Daha hiçbirşeyi kanıtlamadı sadece yetenekle üst düzey topçu olunmuyor

Geri
Üst Alt