ŞL 24/25 H:4 | Real Madrid 1-3 Milan | MS | 5 Kasım | tabii Spor

Fatih hoca bu militaonun nesini beğenmiş marcao oncesi anlamadım,porto almadan önce alacakmışiz.ben beğenmiyorum bu herifi.bi arsenal in stoperlere bak bi şuna bak

Diaz ardanın çok önünde manyak mısınız siz

Bu arda ne yaptı da bukadar abartılıyor ben de onu anlamıyorum. Daha hiçbirşeyi kanıtlamadı sadece yetenekle üst düzey topçu olunmuyor
Bu yaşlar yetenekle var olunan yaşlar, hadi biz ülke olarak abartıyoruz. Real’de mi abartıp aldı, Ballon D’or’da ödül aldı, Avrupalı futbol influencerlarına forma giydirecek kadar büyük bir yetenek demek ki. Hiçbir şey kanıtlamadı diyorsun daha 3 ay önce Euro’da hem gol, hem asist yapan 20 yaş altı 4 oyuncudan biri oldu. Diğerleri de Rooney, C Ronaldo, Yamal. Bu arada bence en zoru Arda’nın yaptığı zira bunu Türkiye ile yaptı. Ronaldo da Portekiz ile yaptı ama Luis Figo, Deco, Nuno Gomes’li final yapan Portekiz’de yaptı.

Bizi diğer takım taraftarlarından ayıran özellik objektif olmamız, ha oyununu beğenmeyebiliriz ama bu çocuğa haksızlık yapmayı gerektirmez.

Reali bozan MBabbe oldu, vinicus mbabbeye vermiyor o da ona vermiyor takım oyunu bitince ortaya böyle saçma sonuçlar çıkıyor. Birinden biri lüks. Ya Babbe gidecek ya Vinicus.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TÜRK MESSİ'yi 11 oynatmayan her amtıranör hüsrana mahkumdur...

Bu arada, Kurbağabbe ağır loooooooooZIR.
İğrenç bir herif.

Mbappe değil de Haaland tam Real'lik topçuydu aslında. Zamanında onu alacaklardı

Mbappe transferi eksi yazdı şaka maka bunlara. Bakalım nasıl toparlayacaklar burdan

bence temel sebep tamamen dizilişten kaynaklanıyor.

mbappe ve vinicus her türlü birlikte oynar ama ancelloti bunu beceremiyor.

Hadi fiziği yeterli değil, savunma yardımı yeterli değil OK de gol gereken maçta bile sonradan oyuna girmiyorsa Arda kendisi bir sorgulamalı.

Cenabappe.

Mbappe'yi santrafor oynatmak fikrini kim çıkardı acaba. Bu adamın tüm esprisi sol kanattan hızlıca bindirip, sağ ayağıyla plase vuruşu. Sen bu adama Osimhen muammelesi çekersen olmaz.

Madrid buradan toparlamak istiyorsa tek çaresi 4-2-3-1 dizilişi. Mbappe sola, Vini 10 numaraya serbest 10 gibi, sağ tarafa Rodrygo, santrafora da bir oyuncuyu atacaklar işte.

Veya 3-4-1-2'ye dönecekler, 10 numarada Vini, 2'li forvette Mbappe ve Rodrygo olacak ancak bunlar da biraz serbest kalacak yani sadece ceza sahası santraforu gibi olmayacaklar.

İcardi ceza sahası içinde Mbappe'den daha etkili.

Mbappe'yi santrafor oynatmak fikrini kim çıkardı acaba. Bu adamın tüm esprisi sol kanattan hızlıca bindirip, sağ ayağıyla plase vuruşu. Sen bu adama Osimhen muammelesi çekersen olmaz.

Madrid buradan toparlamak istiyorsa tek çaresi 4-2-3-1 dizilişi. Mbappe sola, Vini 10 numaraya serbest 10 gibi, sağ tarafa Rodrygo, santrafora da bir oyuncuyu atacaklar işte.
perez onda ronaldo ışığı gördü de o yüzden...

Geri
Üst Alt