Mert Kayar
Parçalı Üye
- 31 Ocak 2019
- 3.661
- 2.419
- 1.198
Osimhenin ufak agrilari olur bi 2-3 haftaya son 10’dakikalar girmeye baslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topu dinlendirerek oynayamadığımız için ben bu söylemde bir art niyet aramıyorum. Koştur koştur oynamaya çalıştıkça, sprint sayıları arttıkça sakatlık ihtimali artıyor zira.Osimhen evvelsi gün Nijerya ile maça çıkmamış olsa vallahi önümüzdeki iki maç göremeyebilirdik, okan oynadı diye sinirlenmiştir çünkü hazır değil argümanı sunamayacak o kalktı ortadan
"Osimhen hazır değildi 80 den önce oyuna almak istemedim"
ayrıca rize şuan en çok ceza sahasında topla buluşan 2.takım ortalama olarak ve başak ve fb ile yaptılar yani ve 3-5 pasla kaleye gidebiliyorlar,savunma aşırı öne çıkarsa ve sahaya geniş yayılırsak sıkıntı çıkabilirSıkıntılı bir maç olacağı kanaatindeyim. Benim bildiğim Galatasaray sezon başında böyle bir takıma iç sahada puan bırakır.
oyuncu fiziksel olarak hazır olsa bile, taktiğimize alışmadı vb diyerek yedek başlatabilirBatshuayi ilk 11, Osimhen yedek. Burukball.
Burukball bunu gerektirir.oyuncu fiziksel olarak hazır olsa bile, taktiğimize alışmadı vb diyerek yedek başlatabilir