⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

şu an hoca bile hangi onbir ile çıkacağını bilmiyor.

ouyuncuların çoğu "down" durumda. moralleri sıfır.

yönetimin skandallarının ardı arkası kesilmiyor.

taraftar grupları tek kelime etmiyor.

biletler bile tükenmemiş.

hakem arda kardeşler.

karşıda gs düşmanı, eli ayağı düzgün bir anadolu takımı.

*** yani puan kaybı için ne kadar şart gerekiyorsa hepsi oluştu. büyük skandal var ctesi akşamı.
Yine de osimhen 11 başlarsa ekrana kitlenirim

Barışa birşey olursa sağ kanat Yunus sol kanat Yusuf 11 de başlar bir iki haftaya. Geldiğimiz seviyeyi düşünün artık.

O stadın yıkılması lazım Dursun Özbek İstifa sesleriyle

Yıkılmıyorsa açık açık söyleyeyim , Ultaslan karaborsa bilet iddialarını kabul etmiş olur

O stadın yıkılması lazım Dursun Özbek İstifa sesleriyle

Yıkılmıyorsa açık açık söyleyeyim , Ultaslan karaborsa bilet iddialarını kabul etmiş olur
Niye istifa sesi kardeşim
Yanlış giden ne var
Transfer olmadı diye takımı mı bozacağız

Biz Galatasaraylıyız
Transfer taraftarı değil

Kangrenden kurtulmak için kesmek gerekiyor.Anadolu takımlarını 2-1 yenince kendilerini başarılı görüyorlardı.Kaybetmek hayırlı olacaktır.

Bu maçta erken bir gol, gümbür gümbür oyun falan olmazsa 17/18 sezonu Akhisar maçından beter karışır tribünler. Maçı kazansak bile yönetim protesto edilmeli o ayrı.

1726153698295.webp

Beklentim bu

yonetime ne kadar sovsem de kaybetmek istemem. her turlu yenelim de, protestomuzu gene yapalim.

Tudor zamanı Yeni Malatya maçını kaybetmemiz hayırlı olmuştu ama şu anda öyle bir durumumuz yok hele de Kadıköy öncesi. Bize seri galibiyetler lazım

Arkadaşlar yönetim ayrı sahadaki Galatasaray ayrıdır.

Şartlar ne olursa olsun sahaya çıkan takımı vatanı savunur gibi savunmamız ve desteklememiz lazım.

Maç esnasında takımı bozacak her hamle kendini bilmezliktir. Maçtan sonra ne tezahürat yapmak istiyorsanız yapın.

Yönetimden ne kadar nefret edersek edelim Okan hoca ve futbolcular desteği hakediyor. Asla takıma karşı bir protesto vs olmamalı. 2 sene üst üste şampiyon olmuş takım bu saygıyı ve sabrı hakediyolar

Geri
Üst Alt