⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

GXcBXEoXwAEfx1z

banko panter kesilecek.

aslında normalde kaleci-savunma uyumu çok önemlidir. kaleci stoperinin özelliklerini bilecek, aynı şekilde stoper de kalecisinin özelliklerini. ne zaman çıkıp çıkmayacağını, yan top işini vs vs.. bu uyumsuzluk ilk maçta bu büyük dezavantaj da olabilir diyeceğim de, gs şansı bellidir hakikaten. ilk maçı olan kaleci panter kesilir.

okan hoca ehehee osimhen mehehe diyorsunuz da, batsuai'nin şu maçta onbir başlaması normal değil mi agalar?

esas osimhen ile başlarsa eleştirilmelidir bence.

elma, armut, üzüm, portakal ne varsa karıştırıp eleştiriyorsunuz, sonra okan hoca'ya yaptığınız haklı eleştirilerin de bir ciddiliği kalmıyor.
Katilmiyorum osimhen 11 baslayip yorulana kadar sahada kalmali

Digeri son 20-30 dk girebilir

352 kadrosu kurup 424 çıkmak ha

Allahım aklıma mukayyet ol

Katilmiyorum osimhen 11 baslayip yorulana kadar sahada kalmali

Digeri son 20-30 dk girebilir
argumanın nedir?

ben, icardi'nin olmadığı anlarda, oynadığı tüm maçlarda hem oyuna etki etmiş, hem goller atmış, ligdeki bence bütün takımların 1. forvetinden daha etkili olan bats'ın, henüz takımla 2-3 idman yapmış osi'den ziyade ilk onbir olarak tercih edilmesinin, son derece doğal bir şey olduğunu düşünüyorum.

Maç milli maç, transferler vs nedeniyle zor hale geldi. Umarım maçtaki taraftarlar, sosyal medya gibi değişmemiştir. Kendi sahamızın kıymetini bilip maça tam anlamıyla asılmamız gerekiyor. Haydi aslanlar. #hedef25

argumanın nedir?

ben, icardi'nin olmadığı anlarda, oynadığı tüm maçlarda hem oyuna etki etmiş, hem goller atmış, ligdeki bence bütün takımların 1. forvetinden daha etkili olan bats'ın, henüz takımla 2-3 idman yapmış osi'den ziyade ilk onbir olarak tercih edilmesinin, son derece doğal bir şey olduğunu düşünüyorum.
Batshuayiden 10 kat iyi forvet olmasi yeterli bi arguman

60 dk oynayacak kondisyonu her turlu vardir

Batsin 11 basladiginda etkili olamamasi gibi 1 durum da mevcut

Geri
Üst Alt