- 20 Haziran 2011
- 60.973
- 69.396
- 4.758
Bundan sonra ekibimizi takip etmem dedikten sonra bu akşam bizTutuk leş bir oyunla ıkına ıkına yeneriz 2-1 falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundan sonra ekibimizi takip etmem dedikten sonra bu akşam bizTutuk leş bir oyunla ıkına ıkına yeneriz 2-1 falan
kale arkası fileler inmeli derhal - kimin suratına gelirse gelsin top...
banko panter kesilecek.
Katilmiyorum osimhen 11 baslayip yorulana kadar sahada kalmaliokan hoca ehehee osimhen mehehe diyorsunuz da, batsuai'nin şu maçta onbir başlaması normal değil mi agalar?
esas osimhen ile başlarsa eleştirilmelidir bence.
elma, armut, üzüm, portakal ne varsa karıştırıp eleştiriyorsunuz, sonra okan hoca'ya yaptığınız haklı eleştirilerin de bir ciddiliği kalmıyor.
argumanın nedir?Katilmiyorum osimhen 11 baslayip yorulana kadar sahada kalmali
Digeri son 20-30 dk girebilir
Yani tamam kale arkaları daha tehlikeli ama sanki eski tabirle kapalı-açık tribünlere hiç top gelmiyor, o zaman kopmle file gersinler, cibinlik gibi izleyelim.kale arkası fileler inmeli derhal - kimin suratına gelirse gelsin top...
Abiiiiiiiiiiii
Osimheeeeeeeennnn
Batshuayiden 10 kat iyi forvet olmasi yeterli bi argumanargumanın nedir?
ben, icardi'nin olmadığı anlarda, oynadığı tüm maçlarda hem oyuna etki etmiş, hem goller atmış, ligdeki bence bütün takımların 1. forvetinden daha etkili olan bats'ın, henüz takımla 2-3 idman yapmış osi'den ziyade ilk onbir olarak tercih edilmesinin, son derece doğal bir şey olduğunu düşünüyorum.