⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Ben bilmem BEİN bilir.

GXbhErQWIAAfxIx

Eger kadro buysa degisen hic bisey yoktur demek.

Yine 2 ortasaha sağ bek kaan kafayı yedirecek bize.Sallai niye yok.Sara gibi şutör adam neden geride.

Hocam mac oncesi yasemin cayi mi olur sakinlestirici hap mi olur artik bir seyler icmenizi tavsiye ederim.

Cikabilecek en net kadro bu. Hic oynamadigimiz 3-5-2'ye donmeye gerek yok. Takim ligde bildigi oyunu oynamasi lazim. Rize cok zayif bir ekip

Dikkat edin bizim maçlara hep no name var hakemleri veriliyor fenere ise herzaman kadrolu hakemleri 5 tane isim var hep onlar dönüyor

Hocam mac oncesi yasemin cayi mi olur sakinlestirici hap mi olur artik bir seyler icmenizi tavsiye ederim.

Cikabilecek en net kadro bu. Hic oynamadigimiz 3-5-2'ye donmeye gerek yok. Takim ligde bildigi oyunu oynamasi lazim. Rize cok zayif bir ekip

ligde iyi oynadığımız iyi bir oyunumuz olsa doğru

ama tamamen fikstür şansı ilk 3 hafta

yani bildiğimiz bilmediğimiz oyun diye bir şey yok

haftaya bjkden 5 young boysdan 3 yediğimiz taktikle mi çıkalım

3lü zorunlu diyen kisilerden degilim 4lünün farkli formasyonlari var ortasahayi boşaltmayacak şekilde.Onuda denemiyor.Ciddi maçta elek olunca kendi kaybeder.

Milli ara dönüşleri genelde pek iyi oynamayız. Çok iyi bir oyun beklemiyorum ben.

Bazi yorunlar cidden çok sıkıntılı. Adam dün gece gelmiş bugün nasıl oynasın? Bok gibi oynasa çöp Allah belanızı versin diye saydirirsiniz

Romaya ilk gittikleri gece sallai gelse dediğinizde hakliydiniz

45 Manisa, Osimhen ile Memleket reklam yapıyor. :asd::asd:

Geri
Üst Alt