⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

batshuayi elmander rolü yapabilir mi acaba, mertens ve kaan hariç iyiyiz. sallai ve icardi katılınca biraz daha toparlarız.

Malasef orta saha ve kanatlar zayıf.Bu takımın çok daha iyi olması gerekirken nasıl bu kadar geriye götürdüler inanılmaz.
Şu osimen gibi bir adamı net kullanamıyoruz.Hiçbir organize atak yok.Çıldırtır adamı bunlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baris enerjisini dogru kullanmayi ogrenmeli. Her mac gereksiz denemeler yaptiktan sonra ici disina cikiyor.

Yav şu oyunun neyini beğenmediniz rakibe top gostermedik eski taktik olsa herifler 5 kere karşı karsiya kalirdi %100
Ben beğendim. Defansif olarak çok iyiydik. Geri dörtlü uyumluydu. Ama aynısını kanatlar için söyleyemeyeceğim. Barış ve Yunus vasattı. Ortasaha fena değil. Osimhen çok hareketli. En büuük fark Davinson. Bu adam fark yaratıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün takımı beğendim toparlamışız biraz. Saçma top kayıpları olmayınca ve doğru pres yapınca geçiş yemedik. Hücum da daha etkili olmalıyız.

1726336489308.png

Yunus Mertesten yüksek he he

Kerem gidince ilk 10 dakikada 10 tane bomboş top kaybı yapıp rakibi iştahlandıran olmayınca daha stabil bir takım gördük

saranın 1-2 gereksşz top kaybı
ve burukun bomboş uzun top pasları olmasa

kimse ama kimse bomboş top kaybı yapmadı

keremin ne tür zarar verdiğini bu maçda daha iyi görmeniz gerekir

aynı geçen sene son 10 hafta keremi çekip daha derli toplu top oynamamız gibi

yunus ayriyeten çok şahane defansa yardım etti iyi bastı

şu kaan ayhanı cıkarın

Skor güzel ama akan oyunda yine yokları oynuyoruz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt