⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Ben beğendim. Defansif olarak çok iyiydik. Geri dörtlü uyumluydu. Ama aynısını kanatlar için söyleyemeyeceğim. Barış ve Yunus vasattı. Ortasaha fena değil. Osimhen çok hareketli. En büuük fark Davinson. Bu adam fark yaratıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi zamanla oturur bence. Devre arasina kadar kendimizi potada atarsak bir tane çilingir ilerisi icin bir tane de geriyi supuren 6 ile bu takim bambaska seviyeye gecer. Bizim adamlarinbyanindan yuruyerek geciyordu millet şu maçtaki azim bile yetiyor iste

maçın en kötüleri bay ve yunus malesef.

apo bayağı toplamış.

osi sakatlık ceza olmazsa 30 atar.

Su ilk devre sonundaki pozisyonda kohn olsa havaya sicramaz adam gelir bam diye kafayi vurur golu atardi

Jakobs fizikli adam savunma yapmayi biliyor ayagida temiz hafta arasi 90 dakka oynadi

Oynadikca daha cok alisacak kesti ortada birinci sinifti baris alper girmese osimhen golu atmisti

GXc6pDLWwAAqC4_

Rezalet hakem performansina rağmen müthiş oyunla yanıt verdik.

Hocaaa en gec 60dk da mertens yusuf degisikligini yap artik

Bi zahmet kaan jelert degisikliginide yap

Ilk yari sonrasi sahsi gorusum meeehhhhhhh tipik ASY baskisi ile oynadik.

Yenilerden Osi daha hareketli. Havadn saldirmaya devam etmeli ama akan oyunda one gctigimiz maclarda nasil topla bulustururuz bilemiyorum.

Jakops, Saracchi'den farksiz. Hele son dk yere dustugu pozisyonda atagimizi kestirdi ya uyuz oldum. Rakibi sinir edecek ozellikleri var ama futbolunu ilk 45 dk cok ta sey etmedim. Okan kesin sevmistir yalniz.

Sara sirf orta acsa da yeter ama 18 milyon degil de 8 milyon bile olurdu. Maas zaten skandal.

BAY ı 30 a satıp keremı tutsaydık keske

352yi deneme zamanı

mertens out bats in
yunus out nelsson in

muslera
davinson nelsson abdül
barış kaan sara torreira jakobs
osimhen bats​

Mertens çıkacak jelert girecek kaan lucasın yanına sara 10 numaraya neyin inanadı bu okan buruk

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sara kerem demirbaydan daha kötü oynuyor açık konuşalım

ağır kalıp kaybettiği 3-4 top var saçma sapan top ayağındayken

ortalar süper ona laf yok, ama daha net ve dikine paslar atmalı top kullanırken

Geri
Üst Alt