⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Kerem gidince ilk 10 dakikada 10 tane bomboş top kaybı yapıp rakibi iştahlandıran olmayınca daha stabil bir takım gördük

saranın 1-2 gereksşz top kaybı
ve burukun bomboş uzun top pasları olmasa

kimse ama kimse bomboş top kaybı yapmadı

keremin ne tür zarar verdiğini bu maçda daha iyi görmeniz gerekir

aynı geçen sene son 10 hafta keremi çekip daha derli toplu top oynamamız gibi

yunus ayriyeten çok şahane defansa yardım etti iyi bastı

Yapmadı da ne oldu, pozisyona giremedik ilk yarı, kerem olsa en az 2-3 pozisyon fazlamiz vardı.

kademe yapmayı bile rakibe temaslı oynayan adamdan bek olur,jacobs fena degil gibi

Yav şu oyunun neyini beğenmediniz rakibe top gostermedik eski taktik olsa herifler 5 kere karşı karsiya kalirdi %100
beğenmezler üstad

zengin cocugu tribindeler çünkü 2 yıldır şampiyon olunca city taraftarı zannediyorlar kendilerini

Barış'ın yeteneği insan üstü fiziği, o fiziğe bakmazsan hiçbir şey olmaz

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus u mertens gibi kullanabilsek mertens eğitse bizim yunusu. Barış da bir sıkıntı var mental olarak biraz dinlensin Yusuf u deneyelim işte fırsat kerem den sonra bir genç daha çıkarmalıyız..

Sallai yunustan alir formayi takim boyle devam eder mertens yorulunca kesinlikle demirbay girmeli bir gol yesek panik baslicak bir gol daha atmamiz lazim duran top harici bir tane osimhenin pozisyonu var orda kendini atip kivranda penaltiyi alirdi

Hem BAY hem de Yunus toparlayacaktir

Takim da defansif olarak daha temkinli. Arkasindan sovulecek bir adam yok su anlik. Herkesin elinden geleni yaptigi acik ve net.

Kanatlari kullanacaksak BAY ve Yunus daha efektif olmali, ama biz ortadan da ver-kaclarla iyi geliyoruz Mertens ve Osimhen sayesinde.

Ileriye artik biraz olumlu bakalim.

Barış eski formunu bulamadı. Osimhen ve takımın isteği olumlu. İyi bir 6 numara olsa çok fark yaratır .

sara kerem demirbaydan daha kötü oynuyor açık konuşalım

ağır kalıp kaybettiği 3-4 top var saçma sapan top ayağındayken

ortalar süper ona laf yok, ama daha net ve dikine paslar atmalı top kullanırken

Ben beğenmedim, demirbay oynar bence. Bir kere çocuk uyanık değil, kaç kere arkadan gelip topunu aldılar. Neden premier lig yapamadığını anlıyorum, onun dışında skor tehtidi var

barış çok yoruluyor ve cocuk en az tatil yapıp dinlenen oyuncumuz ,zamanla açılacaktır herkes 2 ay göt devirdi barış 10 gun tatil yaptı

yalnız sallai gelince 4231 aynen devam eder

sadece icardiyi bilmiyorum ne olur

barışın özverili hali geri dönmeli

kanat bek yapacaksak stat havasından vazgeçmeli

Hücuma çıkarken çok top kaybetmedik, keremin olmayışının avantajlarından biri, elbette dez avantajları da var ama bu konuda geçiş hücumu yeme konusunda çok sıkıntı yaşıyorduk. Bu maç topun kıymetini daha bilir haldeyiz.

Organize atak konusunda sıkıntımız var, Sara 2 nefis kesme ile çok ise yaradı bu yarı. Ama her zaman denk gelmez bu, alacak çok yol var.

Okan hoca muhakkak bu sistemin tıkandığını görmeli. Bu şekilde bireysel yetenekle ligte hep vi yerlere gidersin ama avrupa yemez.

Afbeelding

Geri
Üst Alt