Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.254
- 60.086
- 3.473
icardi dönünce bu takımın 3lüden başka ihtimali yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence demirbay girip sarayı 10 da görmek için fırsat şu anHocaaa en gec 60dk da mertens yusuf degisikligini yap artik
Bi zahmet kaan jelert degisikliginide yap
futbola sadece gol ve asist olarak bakarsan normal üstadBunu söylemek için çok erken
İlk yarı bi numarasını göremedim ben Yakub’un
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sallayanların önemli bir kısmı kripto Fener’li.Maç 2-0 rakip takım kaleye şut atamamış, şu yapılan yorumlara bak komik gerçekten
10 sendir defans yapabilen sol bekimiz yoktu.Bunu söylemek için çok erken
İlk yarı bi numarasını göremedim ben Yakub’un
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neyini begenmedin adamin tek savunma arkasina top atan adamin sara gayet iyiydi begenmen icin ne yapmasi lazim kendini yerden yere atip takla filan mi atmaliSara’yı biz almasak muhtemelen 2-3 sene daha Championship’te takılırdı. Sözde ligin en iyi oyuncularındandı ama ağustos’a kadar ilgilenen bile olmamış. Sebebini görüyoruz
futbola sadece gol ve asist olarak bakarsan normal üstad
Halim kızma ama Yunus'tan bir cacık olmazyunus bence cok iyi hamle oyuncusu olur aynen emre çolak gibi 2.yarı girip skor yapsın kafi

Mertens-Yunus outSara mertensin yerine geçip bu maç özelinde mertens demirbay değişikliği olsa iyi olur. Yusuf ile Yunus yer değiştirse iyi olur.
Sara niye bu kadar ağır onu anlamıyorum baskı yediğinde çok sıkıntı