Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.661
- 8.088
- 1.428
Forvetlere 25dkdır top gelmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoksa hayırlı mı olur dersin renktaşöyle birşey olursa yönetim de okan da istifa etmek zorunda kalır
antreman modu sahaya salınmış yedekler değil tempolu maça asılan oynu içine dahil olabilrse evet.Jelert yavas javas malligini atarsa saglam topcu olur bizim icin
Rize de 6 değiştirmiş Adnan boşuna korkutma adamıRize de 6 oyuncu değiştrdiyse sorun yok da. Ben okanın yerinde olsam kullanmazdım 6.hakkı
Yani herifler herşeyi çarpıtmak yalan algı yapmak için pusuda bekliyor. Bizim okan biraz kamil malesefBen de yaw. Kalleşbahçe warken böyle riskli iş yapılmaz
İşin cılkını çıkarıp numara yaparlar diye bence karşılıklı verilmiştir risk olduğunu sanmam 1 saat önce yazmış Hünkar Mutlu vs de.Ben de yaw. Kalleşbahçe warken böyle riskli iş yapılmaz
Karsindaki takim rezilBerkan baya iyi oynuyor yav
stoper rotasyou korkusundan bunu yollayamadı aldı as kadroya - eminde gidince.Bicirik oynatmıyor gencoları tanıyamadım
Bütün geç yetenkleri öldürdü
Alakası Berkan geçen sezon sonundan beri gayet faydalı oynuyorKarsindaki takim rezil
3 verir demiştik ama 1 dakika ile yanıldık.bak bak +4 verdi kardeşler denen herif
Sallai vasat, büyük beklenti olmasinSallai sağlam çıkmazsa kanatlarda işimiz çok zor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi