⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

hahaa lan bizim BAY gol görseli hep bu muydu ?!!!

İlk yarı yaptığımız pres verimli değildi, topu geri kazanma süresi biraz fazla geldi bana. Genel anlamda güzel bir maç geçti.
Beden dili, tavır ve davranış olarak Osimhen harikaydı. Hareketliği takımı rahatlattı

Puan kaybı bekleyen gurme Galatasaraylılar nerde

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardi varken de söyledim, bu takımın forvetine allah yardım etsin, barış yunus falan çok bencil adamlar.Osimhen de icardi gibi gol atmak için götünü yırtacak

Yahu beş gol attık..Osimen gibi acayip bir adamın golü yok.Reis bencilliği geçtim çok ciddi seviye farkı var.İcardi varkende böyleydi.
Alamadık şu takıma bu adamlara ayak uyduracak kanat ve orta saha.Çok rahatta alırdık.
Yönetim yatacak yerin yok.
Şu şampiyonlar liginden elenmek falan kepazelik.Olacak iş değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu beş gol attık..Osimen gibi acayip bir adamın golü yok.Reis bencilliği geçtim çok ciddi seviye farkı var.İcardi varkende böyleydi.
Alamadık şu takıma bu adamlara ayak uyduracak kanat ve orta saha.Çok rahatta alırdık.
Yönetim yatacak yerin yok.
Şu şampiyonlar liginden elenmek falan kepazelik.Olacak iş değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çünkü oynayan adamların hepsi kendini düşünüyor

Bizim sezon basindan bu yana en büyük sorunumuz takim boyuydu

Savunma oyunculari prese katilmadiklari icin gecis yiyorduk ve savunmakta zorlaniyorduk

Abdulkerim form tutmaya basladi,sol beke rakibine kene gibi yapisan ve takip eden jacops geldi ve en önemlisi sanchez takima döndü

Savunma’yi önde kurunca pozisyon vermezsin ama dogru sekilde uygulamak gerekiyor bunu

Sanchez’in öneminden bahsediyordu okan hoca young boys maclarindan sonra,burda alay edenler oldu ama hoca’nin tespiti dogruydu

Sanchez oldugu zaman savunma hatti öne cikiyor takim boyu kisaliyor alan daraltma da isimiz kolaylasiyor

1726344701149.webp

Geri
Üst Alt