⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Sexy bir kulubüz. Gelen adamlarla inanılmaz bir bağ kuruluyor. Bugün çocuğu sitede aşağı indirdim. 20 tane çocuk top oynuyorsa 10 tanesinde icardi forması vardı. Gelecek nesille beraber ezici bir taraftar üstünlüğü sağlayacağız herhalde. Osimhen'de buna inanılmaz bir katkı verecek gibi görünüyor.

Maçı izleyemedim, şimdi özetine baktım ama Osimhen'in 3 dakikalık görüntüsünden bile takıma kattığı ahenk ve pozitif enerji o kadar bariz ki, ölü toprağını kaldırmış resmen. Tabi alınan skor oynanan oyunun karşılığı mı değil mi ona bir yorum yapamam. Yunus'un sol kanatta oynatılması bana göre son derece olumlu bir gelişme, bilemiyorum nasıl oynadı ama artık sadece o bölgede oynaması için ısrar edilmeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 SENE sonra 4te 4 le başlamışız.

Tutuk leş bir oyunla ıkına ıkına yeneriz 2-1 falan

puan kaybı malesef.
IMG_1873.webp

240 bin forma satışı olmuş

sayaç 760 214 te

bana inandırıcı gelmiyor yav

Bizim sezon basindan bu yana en büyük sorunumuz takim boyuydu

Savunma oyunculari prese katilmadiklari icin gecis yiyorduk ve savunmakta zorlaniyorduk

Abdulkerim form tutmaya basladi,sol beke rakibine kene gibi yapisan ve takip eden jacops geldi ve en önemlisi sanchez takima döndü

Savunma’yi önde kurunca pozisyon vermezsin ama dogru sekilde uygulamak gerekiyor bunu

Sanchez’in öneminden bahsediyordu okan hoca young boys maclarindan sonra,burda alay edenler oldu ama hoca’nin tespiti dogruydu

Sanchez oldugu zaman savunma hatti öne cikiyor takim boyu kisaliyor alan daraltma da isimiz kolaylasiyor

İyi de renktaş madem tespiti yapıyor neden önlemi almıyor
Bu Sanchezin ilk sakatlık değil, son da olmayacak
Sanchez olmadığında kapatalım kulübü o zaman
Hoca müthiş hatalı müthiş

Geri
Üst Alt