İlk yarım saat Barış sola geçene kadar tam olmasa bile biraz üçlü gibi oynadığımızı gören sadece ben miyim?
Evet biraz kaotikti ve özellikle top bizdeyken Kaan sıkça çizgiye gidip Barış içeri forvet gibi girdi ama ben defalarca savunma hattımızı üçlü ve beşli halde gördüm. Yunus sol içten, Mertens sağ içten forvet arkası gibiydi. Jakobs direkt kanat bek gibiydi zaten. Torreira yeniden eski düzene dönene kadar (yani Barış sol öne geçinceye kadar) eskisi kadar önde basmadı. Çünkü önünde 1 değil 2 forvet arkası oyuncu (Yunus ve Mertens) vardı gibi.
Top bizde olunca sağ tarafı ileriye çok çıkan ve adeta 2-4-3-1'e dönen bir 3-4-2-1 gibiydik resmen... Yani Barış öne çıkarak forvet arkasını üçlüyor gibiydi düşünün ve Kaan onun yerini alarak 4'lünün sağına geliyordu. Ancak rakibi karşılarken Kaan geri gidip defansı üçlüyordu, Barış da kanat beki gibi geriye geliyordu, hani toplu rakibi kovaladığı için değil, normal pozisyon alışı öyleydi.
Ama 2-0'dan 5dk sonra falan Barış klasik sol çizgiye geçti, Jakobs daha düz dörtlü beki oldu, Yunus klasik bildiğimiz sağ kanatta oynadığı gibi oynamaya başladı. Mertens tek forvet arkası kaldı ve rakip kaleci ve stoperlere bastı yine ve Torreira yine ikisinin arkasından 6 numaralara basan ilk orta saha olmaya başladı...
Maçın başındaki yorumları okuyacak fırsatım olmadı. Bunları gören yazan oldu mu? Maçın başını tekrar izleme imkanım yok, doğrulama yapamıyorum, insan maç heyecanıyla tam ne gördüğüne emin olamıyor ondan benim dışında bunları gören oldu mu diye merak ediyorum.