- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Alper abinin suratini merak ediyorum su an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merak ediyorsan gel ozele.Alper abinin suratini merak ediyorum su an
liverpool favori
lfc bas geç
yine yanılmadık
Ekli dosyayı görüntüle 268877
Yanilmadik ama yatacagimiz mac kesinlesti
Ekli dosyayı görüntüle 268878
Sahada H.Çalhanoğlu vardı da Kerem mi vurdu peki? Penaltıcı mı vardı o ara sahada. Vardıysa alsaymış topu özgüvenli şekilde. Kerem'in kullanmak istemesi de, kaçırması da futbolun içinde olan şeyler.Hic alakasi olmayan ornek verdin suan.
Salah zaten normalde Liverpool'da penaltici. Yani topun basina genelde o gecer.
Kerem ne kendi takiminda ne de Milli takimda penaltici degil. Penalti elbet kacabilir ama kritik anda topun basina penaltici varsa o gecmeli diye elestiri yapilmisti o gun. Penaltiyi kacirmasindan daha cok konu oydu.
Orkun vardi, kendi takim arkadasi Benfica'da penaltici.Sahada H.Çalhanoğlu vardı da Kerem mi vurdu peki? Penaltıcı mı vardı o ara sahada. Vardıysa alsaymış topu özgüvenli şekilde. Kerem'in kullanmak istemesi de, kaçırması da futbolun içinde olan şeyler.
Samet'e vurdururum yine Kerem'e vurdurmam yazılıyordu burda, tepkim buna. Penaltı kaçar zaten konu bu bence ve alakalı. Salah gibi adamın kaçırdığı penaltıya bak.
Kullansaymış işte, bırakmasaymış. Salah varken V. Dijk kullanıp kaçırsa sadece kaçıran mı sorumlu oluyor.Orkun vardi, kendi takim arkadasi Benfica'da penaltici.
Saha icinde ne konustular ne anlastilar bilemeyiz tabi, belki Kerem birak ben atacam demistir bilmiyoruz. Sadece o an sahada bir penaltici varken baski altinda bocalayan Kerem'in gecmesi yanlisti ustelik macin bitmesine dakikalar kalmisken. Genel elestiri bundan dolayi.Kullansaymış işte, bırakmasaymış. Salah varken V. Dijk kullanıp kaçırsa sadece kaçıran mı sorumlu oluyor.
İkinci maça 1 oynamamış olman üzdü.Ekli dosyayı görüntüle 268877
Genel eleştiriye bir şey demem, Orkun kullanmalıydı ama bıraktı topu nihayetinde. Hatta hiç konuşma olmadı bile kaçırmadıysam. Bence o an özgüven sahibi kimse o kullanabilir, sorumluluk alabilir.Saha icinde ne konustular ne anlastilar bilemeyiz tabi, belki Kerem birak ben atacam demistir bilmiyoruz. Sadece o an sahada bir penaltici varken baski altinda bocalayan Kerem'in gecmesi yanlisti ustelik macin bitmesine dakikalar kalmisken. Genel elestiri bundan dolayi.
Gs maçına iddia oynamak ha rezil insan puh abvEkli dosyayı görüntüle 268877