Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 21.982
- 16.984
- 1.148
Tinercilere icerde disarda koymamiz sart, gtleri cok kalkdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o hala var yaw geçen maç tıklattıydı sanırımEyupte Bruno diye forvet vardı herif iyi golcü, thiam kadayıf olmuş artik
Arda hocaya ayıpMakatyüp
Yusuf'a ve Eyüp'e oynatma garantisi versinler 1.5 milyon Euro da verilir.250 bin euro uygundur. + yusufu 1 sene kiralarız işlerine gelirse
maçı izlemedim Eyüp geriden pasla çıkmaya çalışıyor mu üstad çok uyuz oluyorum bu olaaya ona göre 2.yarı açarımEyup baya iyi oynadi besiktastan ta iyi oynadi maci seyretmeyenler yorum yapiyor herhalde
Bir tane thiam bir tane saiz bir tane kutucu
%100 pozisyonlari harcadi eyup sanli veya becerikli olsa ilk yari 4 5 gol atacak pozisyonlari buldu
Besiktas pozisyon bulmadan uzaktan sutla one gecti birde immobile cok bariz kacirdi
Rafa silvada dusus var carsamba pazara dondugu an besiktas biter yedek klubesinde adam yok bunlar feneri yensin yeter baska ise yaramaz
Eyup baya baya topu alip iki kisa yapip aninda besiktasin arkasina uzun topu yerlestiriyormaçı izlemedim Eyüp geriden pasla çıkmaya çalışıyor mu üstad çok uyuz oluyorum bu olaaya ona göre 2.yarı açarım
bu sene acayip bal heriflerde bakalım nerde patlayacak
Eyup baya baya topu alip iki kisa yapip aninda besiktasin arkasina uzun topu yerlestiriyor
Baskida topu kaybetmiyorlar ayaklari duzgun adamlarin
Caner 40 metre yine efsane bir pas yapti
Klasik anadolu takimi gibi ama baskida top kaybetmedikleri icin cok rahat savunma arkasina sarkiyorlar hepside pozisyon oldu
Akbaba Melih Dubua Caner Thiam Samu Saiz Mitsio hepsi topu bilen adamlar eyube ya onde saglam basican bizim bastigimiz gibi stoperleri cikartarak yada hic basmican yarim yamalak bastinmi adami mahvediyorlar bunlat feneri yener
Eyüp'te para da yok muydu? Arda neden Meral, Akbaba gibi bitik oyunculara gitti ki. Caner son 5-10 dakika doldur boşalt, duran top vb için yedekte tut tamam da diğer transferleri hiç anlamadım. Erencan'ı da iyi paraya sattılar üstelik.
Kopektasimi kimse ciddiye bile almiyor
1.Y | 22 Eylül
Hala boyle yaziyor
Onu bile degistirmemisler
baslayınca söyler mısın dostumAç devre arası
makam mevki peşinde olmadıkYıllardır üyesin mod olamadın
Bu ayıp sana 100 yıl yeter