SL 24/25 H:6 | Beşiktaş 2-1 Eyüpspor | MS | 22 Eylül

Eyup baya iyi oynadi besiktastan ta iyi oynadi maci seyretmeyenler yorum yapiyor herhalde
Bir tane thiam bir tane saiz bir tane kutucu
%100 pozisyonlari harcadi eyup sanli veya becerikli olsa ilk yari 4 5 gol atacak pozisyonlari buldu

Besiktas pozisyon bulmadan uzaktan sutla one gecti birde immobile cok bariz kacirdi

Rafa silvada dusus var carsamba pazara dondugu an besiktas biter yedek klubesinde adam yok bunlar feneri yensin yeter baska ise yaramaz

Eyup baya iyi oynadi besiktastan ta iyi oynadi maci seyretmeyenler yorum yapiyor herhalde
Bir tane thiam bir tane saiz bir tane kutucu
%100 pozisyonlari harcadi eyup sanli veya becerikli olsa ilk yari 4 5 gol atacak pozisyonlari buldu

Besiktas pozisyon bulmadan uzaktan sutla one gecti birde immobile cok bariz kacirdi

Rafa silvada dusus var carsamba pazara dondugu an besiktas biter yedek klubesinde adam yok bunlar feneri yensin yeter baska ise yaramaz
maçı izlemedim Eyüp geriden pasla çıkmaya çalışıyor mu üstad çok uyuz oluyorum bu olaaya ona göre 2.yarı açarım

Halil akbunar varken emre akbaba sağ kanat oynar mı yav, ayrıca shelvy de ortasahada olmalı.

Ligin bu kadar kötü olması hoş değil, adamlar puan verir diye maç bile izlenmiyor, ancak imkansız işler olacak ki ya da derbi

maçı izlemedim Eyüp geriden pasla çıkmaya çalışıyor mu üstad çok uyuz oluyorum bu olaaya ona göre 2.yarı açarım
Eyup baya baya topu alip iki kisa yapip aninda besiktasin arkasina uzun topu yerlestiriyor
Baskida topu kaybetmiyorlar ayaklari duzgun adamlarin

Caner 40 metre yine efsane bir pas yapti
Klasik anadolu takimi gibi ama baskida top kaybetmedikleri icin cok rahat savunma arkasina sarkiyorlar hepside pozisyon oldu

Akbaba Melih Dubua Caner Thiam Samu Saiz Mitsio hepsi topu bilen adamlar eyube ya onde saglam basican bizim bastigimiz gibi stoperleri cikartarak yada hic basmican yarim yamalak bastinmi adami mahvediyorlar bunlat feneri yener

Eyup baya baya topu alip iki kisa yapip aninda besiktasin arkasina uzun topu yerlestiriyor
Baskida topu kaybetmiyorlar ayaklari duzgun adamlarin

Caner 40 metre yine efsane bir pas yapti
Klasik anadolu takimi gibi ama baskida top kaybetmedikleri icin cok rahat savunma arkasina sarkiyorlar hepside pozisyon oldu

Akbaba Melih Dubua Caner Thiam Samu Saiz Mitsio hepsi topu bilen adamlar eyube ya onde saglam basican bizim bastigimiz gibi stoperleri cikartarak yada hic basmican yarim yamalak bastinmi adami mahvediyorlar bunlat feneri yener

yedikleri golde akbabanın baskıda zortlamasıyla geldi :d ikinci yarı brunoyla halili içeri atarsa gol gelir

Eyüp'te para da yok muydu? Arda neden Meral, Akbaba gibi bitik oyunculara gitti ki. Caner son 5-10 dakika doldur boşalt, duran top vb için yedekte tut tamam da diğer transferleri hiç anlamadım. Erencan'ı da iyi paraya sattılar üstelik.

Eyüp harcanan paraya göre çok daha iyi takım kurabilirdi.
Dubois,saiz,midjö,thiam haricinde diğer oyuncular çok yetersiz.
Ardanın teknik adamlığını henüz tam bilemiyoruz ama transferde oyuncu seçimleri sıkıntılı gibi..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ardadan hoca fln olmaz yedekte Shelvey var Melih diye birini oynatıyor

Geri
Üst Alt