SL 24/25 H:6 | Beşiktaş 2-1 Eyüpspor | MS | 22 Eylül

Ocak ayına da çok bişe kalmadı iyi bir çift yönlü ciğersiz herif alıp ligdeki maçlarda bazı oyuncuları dinlendirebilirsek bu iş cidden çorap söküğü gibi gider.

bjk gidiyor işte, eyüp ligin dişli ekiplerinden ve penaltı menaltı geçtiler

Karakter olarak mert hakanin pasif hali olan tayfurdan beklenen bir hareketti. Adam zaten Beşiktaş'ta taraftara oynadığı için kalıyordu, Eyüpte görevini de yaptı.

Onu bunu boş verin bunlardan bir nane olur mu onu söyleyin. Bence olmaz. Bizi yendikleri maçtan sonra da söylemiştim bizim bireysel hatalarımız maçı kaybettirdi.

Bu immobile denilen herif iktidarsızlık problemi mi çekiyor. Buna gelirken tekme atabilirsin yumruk atabilirsin gel stresini türkiyede at garanti aldık kart görmeyeceksin mi dediler.

Bu herifin şu son dakikaya kadar atılmadan sahada kalması imkansız. Duboiste de az zeka denen şey olsa çıkarken buna sarar ne oluyor yaprağım diye bi sarsardım. Bunu biri bir gün çok pis yumruklayacak sahada yığılacak.

Bu immobile denilen herif iktidarsızlık problemi mi çekiyor. Buna gelirken tekme atabilirsin yumruk atabilirsin gel stresini türkiyede at garanti aldık kart görmeyeceksin mi dediler.

Bu herifin şu son dakikaya kadar atılmadan sahada kalması imkansız. Duboiste de az zeka denen şey olsa çıkarken buna sarar ne oluyor yaprağım diye bi sarsardım. Bunu biri bir gün çok pis yumruklayacak sahada yığılacak.
Tuna senin futboldan uzak durman gerekiyor
Yoksa Allah seni yanına alacak

Geri
Üst Alt