Berk Altuntaş
Parçalı Üye
- 29 Nisan 2019
- 4.158
- 2.440
- 1.148
Skandal bir penaltı kararı ve havadan 2 puanı verdi tinercilere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ligde fena değil değilen eyüp bu işte başka kaç tane takım var maçı satmadan oynayacak.Thiam kalenin dibinden vurabilse maç bitmişti. Beşiktaş puan kaybı yaşar bu gidişle.
Var bizim maçlarda lehimize olan herşeyde asla ekrana bakmıyor!Sunu izle diye cagiranin anasini bilmemne yapmak lazim
Tuna senin futboldan uzak durman gerekiyorBu immobile denilen herif iktidarsızlık problemi mi çekiyor. Buna gelirken tekme atabilirsin yumruk atabilirsin gel stresini türkiyede at garanti aldık kart görmeyeceksin mi dediler.
Bu herifin şu son dakikaya kadar atılmadan sahada kalması imkansız. Duboiste de az zeka denen şey olsa çıkarken buna sarar ne oluyor yaprağım diye bi sarsardım. Bunu biri bir gün çok pis yumruklayacak sahada yığılacak.
Bundan dolayı morali bozulanaTüm moralim bozuldu dünkü gaibiyet de hiç oldu..
Ashabımı bozma 7-0 billong ortada bunlar fbden daha namısızBundan dolayı morali bozulana
Ben Galatasaraylı demem
Yüreğin varsa yaparsın aslan parçasıSokak mı sana bunu mu istiyon dayı??
Bunlar yüzsüzce konuşuyor sen haklı olduğun yerde susmayacaksın.O yüzden istifa etmeli yönetim.Dün ve bugün verilen penaltıları topla yarım penaltı etmiyor
Sonra 2 kulüp bir olup sarı kart açıklaması yapıyor
Allah niye yanıma alsın yav. Sahada adama tekme atan herif var benim suçum ne allah onu yanına alsın.Tuna senin futboldan uzak durman gerekiyor
Yoksa Allah seni yanına alacak