⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Maça taraftarımız alınıyorsa duruma göre bol bol durdursunlar

Fbnin avantajlı eşleşmeleri
Fred-toreira
Maximin-kaan

Bizim

Sançez-dzeko
Barış-osterwolde
Oynarsa sallai-müldür
Osimhen-çağlar/djiku/becao hangileri oynarsa oynasın farketmez

Maximine ikili sıkıştırma,frede de m.topalın zamanında alexe yapıp kitlediği markajdan yaptık mı alırız maçı
Kanatlar Baris-Sallai olursa sag kanadimiz Sallai, sol kanadimiz Baris olur bence.

Ah be Okan, yedek kulübesine bile fizikli birini aldırmadı

IMG_6281.webp

Neyse ki Fb önde basmayacaktır. Bize Anadolu takımı önde bassa Muslera topu dışarı vuruyor. Kısır bir maç bekliyorum.

SORARIIIMM ISSIZ GECELERDE KANARYA NERDEE

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müthiş analiz tecrübelerime dayanarak bu maçın çok net berabere biteceğini söyleyebilirim. Hatta 2-2 skor veriyorum

Fenerliler inanılmaz gaza gelmişler, bizim baskı oyunumuza dayanamazlar dedi birisi yanımda 🙂

Sallai yerine Yunus olacağını düşünsem de Sallainin 11 çıkacağı yönündeki söylemleri dikkate alarak kadromu belirledim.

1726767816702.webp

mertens oynar her türlü. olursa savunmada 3'lü olur, onu da hücumdayken kaan araya giriyo 3'lüyoz filan diye pazarlıyo işte. yanındaki 10 milyonluk mandal da battaniyeden maç takip ediyo bu arada. kaan'ı 6'ya alıp mecburen sara-torreira oynatsa gene orta sahada 3'lüye dönüp yeminini bozmuş olacak o yüzden asla olmaz öyle bişey. biz hiçbi şekil 3-5-2 oynamayız. mertens varken 3-5-1-1 oynarız, icardi de kafayı uzatınca 3-4-1-2'ye döneriz. o da sadece geçiş savunmasında. egonun içinden okan buruk'u atarsınız ama okan buruk'un içinden egosunu atamazsınız.

Geri
Üst Alt