⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

en kötü senaryo olarak evet 2 puanlık bir avantaj var ,katılmaktayım- kopma olmaz ama şu an dümendeyiz - dümende kalmalıyız .

(bir anlamda tjk da var arkadan - kolay kolay kopmayacaklar yarıştan - ligin kalitesi çok düşük çünkü)
Eğer Bjk Avrupa maçları oynanılan dönemde kadro derinliği sıkıntısı yaşamazsa, Anadolu maçlarını domine etmeye Fb'den çok daha yakın bir ekip bence.

22/23 Kadıköy benzeri bir maç bekliyorum. Örseleriz feneri.
images

nüfus sayımı yapılsın
gerçek ortaya çıksın
25 milyon fener varsa ortaya çıksın

nüfus sayımı yapıldı
gerçek ortaya çıktı
5 milyon fenerli var
onlar da ibne çıktı

elbet yenilebiliriz derbi bu da fbnin defansif oynayacağı aşikar, kontra silahı da yok resmen.

iş tamamen bizde bitiyor son birkaç kritik maçta olduğu gibi helva kıvamında çıkarsak yeniliriz, önceki sene olduğu gibi konsantre ve sağlam oyun planıyla oynarsak kazanırız.

iş tamamen hocada bitiyor, kendisine karşı oluşan intibayı dağıtmak yine kendi elinde.

-------------Torreira--------------
------Sara-------------Berkan----

Şeklinde beklere destek verecebilecek olan iç oyuncuları ile oynamalıyız ama oynamayacağız

42 yasindayim, bir cok fb-GS maclarinda heycan yasadigim yillar oldu ama asla sezonun ilk yarisinda bu kadar erken oynanan bir derbide heycanli olmadim.

Yine eskileri hatirlatan bir durum gibi. Onlar bizi yenmek icin ortaligi yikarlar. Biz maglub olsakta diger maclari kazanip sampiyonlugu yazdiracagiz.

0-1 bizim olsun bok gibi mac olsun no problem

Young boys ile oynasak daha çok cekinirdim 190 boy ortalaması hepsi askerden yeni gelmiş zenciler

Yapacağı en kötü şey Berkan'ı sol bekte oynatmak olur ve yapacak gibi görünüyor.

Berkan'ı orta saha da sigorta olarak tutmalı. Maximin'in karşısına koymamalı bence.

Jakobs oynasın.

Geri
Üst Alt