Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.184
- 24.210
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degistirdim bakalim. Ama bence mac berabere bitecek kanks yavAynen dayım![]()
Beraberlikte iyidir dayımDegistirdim bakalim. Ama bence mac berabere bitecek kanks yav
Fb kötü top oynuyor olabilir ama hem kadro yapisi hem de hocasi büyük maclar icin uygun
Biz de tam tersi son dönemde bu tarz maclarda sinen ve ezilen bir görüntü verdik
Insallah yanilirim ama cok ümitli olamiyorum maalesef bu mac icin
Okan dersini iyi calismistir umarim
Orta sahalari cok güclü gerisi vasat ona katiliyorumFenerbahçe’nin kadrosu iyi olayı algı ya yemin ederim algı.
Fizikli ama takoz
Yetenekli ama yaşlı veya fiziksiz veya sakatlığa meyilli
Tüm oyuncularının profili bu
İlk 11 belli mi deniz beyHoca değil oyuncu degilciler bugün bari normal yazılar yazın bir gün maç öncesi sonrası
GalibiyetBeraberlikte iyidir dayım![]()
Tominay parteyle falan oyun kuracağını düşünen futboldan anlamiyordur.Barış Alper ve Osimhen 'e bağlı Galatasaray'ın kaderi. Çünkü Sara Torreira ve Mertens ile çıkarsak orta saha da pek üstünlük kurabileceğimizi sanmıyorum. Ha Sara Torreira Demirbay ya da Berkan ile de çıksak pek bir şey farkedecek gibime gelmiyor. Yaz transfer döneminde neden Mc Tominay, Lemina ya da Partey diye diye bir hal olduğumuzu başka türlü açıklamaya çalıştım.