⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Mourinho çingenesini abartmayın. La ligada kendi evinde sadece 1 kere barcayi yenebilmis bir adam. Hemde 3. Senesinde. Kendi sahasinda korkakca aşağıdaki kadroyla çıkmış bir adam. Bugün amrabat fred ismail 3lusu ile çıkarsa şaşırmayın

Ekli dosyalar

• IMG-20240921-WA0005.webp
    IMG-20240921-WA0005.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 23
Mourinho çingenesini abartmayın. La ligada kendi evinde sadece 1 kere barcayi yenebilmis bir adam. Hemde 3. Senesinde. Kendi sahasinda korkakca aşağıdaki kadroyla çıkmış bir adam. Bugün amrabat fred ismail 3lusu ile çıkarsa şaşırmayın
biz ondan korkmuyoruz ki zaten.

zaman zaman siyah, zaman zaman keçeli kalem sarısı giyen, biri ortada, ikisi taç çizgisinde, biri yedek kulübesinde 3'ü de riva'daki merkezde oturan 7liden korkuyoruz.

ise bak arkadas kadikoy deplasmanina cikiyoruz, yil olmus 2024 ve ilk 11de championshipte tutunamayan yunus ve genoada kadroya bile giremeyen berkanla cikiyoruz. ustelik bu takima 50 milyon euro harcandi. resmen rezillik

Bu ekonomik yapıda birde oynatılmayan sağ beke 10 milyona yakın para verildi.
Ve tüm bunlara rağmen başımızdaki iş bilmez adam utanmadan iyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi söylüyor.

Young boys ve bjk maçlarındaki sonuçlar falan tam bir fiyasko.Bu takımlar iyi olduğu için değil tamamen başımızdaki adamların beceriksizlikleri ile kaybettik o maçları.Şu maç öncesi bu yorumlara gerek yok ama böyle gerçekci doğru yorumları görünce dayanamıyorum.Çok acayip sinirleniyorum.

Bu hatalar yapılmasa gerekli takviyeler doğru bir şekilde yapılsa bı şerefsizleri yenmeyi bırak ligi eze eze götürürdük.Gene şampiyonluğun en büyük adayıyız ama neden riske atılıyor.Bak avrupada patladık..

Bu maça gelirsek hakem adam gibi maç yönetirse aokan burukda takımı doğru anlayışla sahaya çıkarırsa bunların bizi yenme ihtimali yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gram heyecan olmadi bende ya.Futbolumu eskisi kadar umarsamiyorum,yoksa okan hocami kirdi beni boyle buyuk maclar icin anlamadim ama hic moda giremedim.

2 puan öndeyiz kaybetsek dahi dünyanın sonu değil

O yüzden gergin olmanıza gerek yok rahat izleyin
saplarsak 5 puan olur ikili averajda büyük olasılık elimize geçer 6 puan fark.şikeciler ve şikecilerin salıncağına binen diğer şikecilerde moralman bozulmalar olur.mou denen hırt sorgulanır gitme sana muhtacım diyen koyunlar aliye istifa der

3’lu orta saha dan ziyade bence bizim topu rakibe birakmamiz gerekiyor

Fener’i kadiköy de 0-3 yendigimiz macta topla oynamamiz yüzde 40 civariydi

Yine basaksehir deplasmaninda 0-7 yendigimiz macta da yanlis hatirlamiyorsam ortalamamiz yüzde 38di

Topa sahip olmaya calisirsak orta saha da fener sertlikle üstünlük kurabilir ama topun arkasinda kalarak rakibi her karsiladigimizda kazandigimiz toplarla hizli hucumlarla kesinlikle etkili olabiliriz

Yani oyun plani bu mac icin cok önemli olacak

saplarsak 5 puan olur ikili averajda büyük olasılık elimize geçer 6 puan fark.şikeciler ve şikecilerin salıncağına binen diğer şikecilerde moralman bozulmalar olur.mou denen hırt sorgulanır gitme sana muhtacım diyen koyunlar aliye istifa der
Bence beraberlikte bile aynısını yaşarlar. Kayıtsız şartsız içten içe kesin kazanacaklarını düşünüyorlar. Kimle konussam yalandan derbi belli olmaz diyor ama hepsi kati suretle galibiyet bekliyor. Özelikle Mourinho ve kadrodan dolayi. Puan kaybettikleri an çalkalanirlar

Hiç bir şey bilmiyorsan Anadolu takımları gibi topun arkasında ama sakince kal. Kontra atak ve uzun toptan fırsatları kovala yeter. Bu Fener ye-ne-mez.

Bizim oyun yapımıza ters bu. İyi ve kötü oynadığımız tüm maçlarda topa sahip olup sete yerleşen takım biz olduk. Rakibi hep kontra oyunu oynamaya mecbur ettik. Fb kapanacaktır, birkaç tehlikeli atak yaparsak ve top sürekli bizde kalırsa tribünlerde homurdanmalar ve paniklemeler başlayacaktır. Burada önemli olan sete yerleşince mutlaka rakibin dengesini bozup pozisyonlara girmek. Geçen seneki maçta Mertens, Ziyech ve Icardi aciz durumlara düşmüştü.

Geri
Üst Alt