⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Okanin toreira sara mertens orta sahası ile başlayacağına kanaat getirsem fenere 10 bin basarım.

Fb nin hiç 90 dakikasını izlemedim ama geçen haftaki maçın ikinci yarısını izledim tamamen topu rakibe verip kontra beklediler 45 dakika boyunca bize karşı bu oyunu mu oynarlar yoksa içerideki son maç gibi mücadeleye yönelik mi olur kestiremiyorum her zaman ki gibi ilk yarım saat maçın durumu belli olacak gibi duruyor ilk yarı berabere biterse bizim takımın risk alıp saldıracağını hiç düşünmüyorum

Bence barışı koysak daha iyi olur gibi ama ileride kim oynayacak

Barış sakın oynamasın orada. İçerdeki Young Boys maçı özetini izle korku filmi atakların hepsi Barış'ın kanadından geldi ve Barış kadrajda bile yoktu. İkinci yarı Barış sağ açığa geçince hiç atak yapamadılar bütün enerjilerini Barış'ı tutmak için harcadılar.

—————Muslera—————

Kaan-Davinson-Apo-Jakobs

——-Torreira—Berkan——-

—————-Sara————-

Sallai——Osimhen——Barış

Fenerin ilk yarı skor alana kadar basacağını düşünürsek ortasaha bu şekilde tutulmalı indirilen top ve Sara nın delici pası beklenmeli acelemiz yok 2 puan avantajımızı değerlendirmemiz gerekir deplasmandayız kazanması gereken ve baskı altındakiler onlar büyük yatırımlarının cevabını alacaklarını düşündükleri maç bu sakin olmak bizi avantajlı hale getirir dakika ilerledikçe

Fb nin hiç 90 dakikasını izlemedim ama geçen haftaki maçın ikinci yarısını izledim tamamen topu rakibe verip kontra beklediler 45 dakika boyunca bize karşı bu oyunu mu oynarlar yoksa içerideki son maç gibi mücadeleye yönelik mi olur kestiremiyorum her zaman ki gibi ilk yarım saat maçın durumu belli olacak gibi duruyor ilk yarı berabere biterse bizim takımın risk alıp saldıracağını hiç düşünmüyorum

Geçen yıldan bu yana iyi ve kötü oynadığımız tüm maçlar dahil set oyununu biz oynadık rakipler kontra kovalayarak oynadı. Kimseye topla oynama üstünlüğünü vermedik. Geçen sene İsmail rüzgar arkalarındayken, daha formdayken yenilmekten korktu ve geri çekti takımı maç kilitlendi. Bu sene formları daha kötü ve Mourinho var. Geri çekilirse ve birkaç tehlikeli atak yaparsak aşırı paniklerler ve tribünlerde homurtular başlar. Mourinho eleştirilir ve sorgulanmaya başlar karışırlar.

Mertensi ne kadar sevsek de bence kulübeden batsh etkisi verecek hale geldi. 11de 1 kişi eksik oynatıyor takımı. Zaten artık deli dana gibi pres de yapmiyoruz son iki maçtır. Bu sebeple ben torr-demirbay-sara 3lusu ile çıkardım. Özellikle demirbay ve sara nin ayaklari iyi top tutar. Fb de ayağı iyi ortada top yapacak adam yok. Fred demeyin fredin ayagi torreira gibi al gülüm ver gülüm.

Büyük ihtimalle ilk 30 dk saldırıp bir gol atıp skora yatıp kontra ve duran toplardan etkili olmaya çalışacaklar. Erken gol bulursak mou nun bütün planlari alt üst olur. Son Kasımpaşa maçındaki haliyle Nesyri oynarsa zaten 1 kişi eksik oynamis olurlar üzerine tadici sağa koyarsa irfan niye yok diye çok elestirilirler. Jacobs kanadini işleyecegimizi düşünüyorum. Mert osayi gibi değil fiziken dayanamaz bide ara sira barışı sola da atarsak dönüşümlü merti pert edebiliriz.

Orta sahanin göbeği ile sol tarafi bağlayacak adam olmayacak bana göre fbde. Osterwolde temkinli oynayacaktir. Maximinde defansa çok gelen bir adam değil.

1-0 yenildiğimiz macta isot sağ açık olarak simanski koyup onun pres gücünden faydalanmıştı. Arkasinda da osayi vardi. Bu sefer o kanatta tadic ve mert olacak. Solda da sürekli basan topla çıkan ferdi yerine oster oynayacak. Maximini hataya zorlandığımız sürece ondan kapacagimiz toplarla ters kanada top atarsak bol pozisyona gireriz diye düşünüyorum

Son düzenleme:
IMG_7228.webp

Ok let’sgoo

sara o temposuzluğuyla 10 numarada ne yapacak? geriden en azından ii toplar atıyor

sara o temposuzluğuyla 10 numarada ne yapacak? geriden en azından ii toplar atıyor
Mertens vücut hareketlerinden dolayı mı tempolu görünüyor bilmiyorum da bugün ikinci yarıyı saymazsak Mertens'e göre çok daha tempolu ve dinamik bir oyun oynadı Sara.

Mertens vücut hareketlerinden dolayı mı tempolu görünüyor bilmiyorum da bugün ikinci yarıyı saymazsak Mertens'e göre çok daha tempolu ve dinamik bir oyun oynadı Sara.

ama ikinci yarıyı saymalıyız çünkü ilk yarıda gaziantep kroki waziyetteydi tamamen
o şekil rakibin üstüne çullanmışken oyuncuların tempolu görünmeleri normal

karıköyde ifb'ye karşı da öyle bi rahatlık söz konusu olamaz, sara da ölümüne koşan adamlar bulacak karşısında.
ben genel olarak orta sahada beğeniyorum yaptığı şeyleri
bence adamın doğal mevkisi tam bizde oynadığı yer, takımı ii tanımamasına rağmen geriden oyunu okuyabiliyor. mewcut durumda 10 numaraya çekilirse atakların çoğu pas hatası weya top kaybıyla sonuçlanır
mertens özellikle ilk yarılarda o bölgeyi gerektiği kadar karıştırıyo bence ofansif sawunma anlamında

Geri
Üst Alt