Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.885
- 11.746
- 1.993
Okanin toreira sara mertens orta sahası ile başlayacağına kanaat getirsem fenere 10 bin basarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence barışı koysak daha iyi olur gibi ama ileride kim oynayacakjelert maximini tutar kaan agır kalır
Kanatları kapatalım yeter. Biz duran top veya uzaktan Sara, Demirbay ile falan gol buluruz. Demirbay, Torreira, Sara ile Fred’i de durdururuz.Çok defansif diye eleştirilir ama çetinlik seviyesini sewdim.
Bence barışı koysak daha iyi olur gibi ama ileride kim oynayacak
Budur---------------------Muslera------------------
Kaan---Sanchez---Abdülkerim---Jacobs
-------------Torreira------Berkan
----------Sallai-----Sara-------Barış
--------------------Osimhen----------
Fb nin hiç 90 dakikasını izlemedim ama geçen haftaki maçın ikinci yarısını izledim tamamen topu rakibe verip kontra beklediler 45 dakika boyunca bize karşı bu oyunu mu oynarlar yoksa içerideki son maç gibi mücadeleye yönelik mi olur kestiremiyorum her zaman ki gibi ilk yarım saat maçın durumu belli olacak gibi duruyor ilk yarı berabere biterse bizim takımın risk alıp saldıracağını hiç düşünmüyorum
rica edicem mertens oynamasın
rica edicem mertens oynamasın
Mertens vücut hareketlerinden dolayı mı tempolu görünüyor bilmiyorum da bugün ikinci yarıyı saymazsak Mertens'e göre çok daha tempolu ve dinamik bir oyun oynadı Sara.sara o temposuzluğuyla 10 numarada ne yapacak? geriden en azından ii toplar atıyor
Mertens vücut hareketlerinden dolayı mı tempolu görünüyor bilmiyorum da bugün ikinci yarıyı saymazsak Mertens'e göre çok daha tempolu ve dinamik bir oyun oynadı Sara.