⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Umarım mertensi fener maçı için oyundan cikarmamistir.

Torreira Berkan sara. Benim güzel hocam mertensle fener maçına cikmaz benim güzel hocam

______Torreria_Berkan
___________ Sara
Sallai____Osimhen____BAY

433

Yenilsek bile max 1 puan geriye düşüyoruz. Beraberlik iyidir olur da yenersek şikecileri uçurumun kenarına iteklemiş oluruz 1 tökezlemede daha havluyu atarlar.

Son 3 aydır canımız çokça sıkıldı telafi maçı beraberlik vs. kesmez çıkıp alacaklar.

Haftalar önce takvime kaydettiğim maçin vakti geldi.

Screenshot_2024-09-17-21-12-32-395_com.google.android.calendar.webp

Sallasana sallasana mendilini
Jose mourinho kurtarsana piçlerini

Bu orta saha ile fiziksel olarak ezilmeme ihtimalimiz yok. Kimse hikaye anlatmasın. Adamların orta sahaları bizden fersah fersah ötede her manada.
Alakası yok bence tam tersi fizik olarak geçen senenin gerisindeler ki zaten koşan oyun oynamiyorlar, defansif oyun oynayıp kapaniyorkar son 2 maçta da gördük
Bizde Jacobs osimhen ve sallai gibi 3 fizikli adam eklenince bizim oyun gece ve gündüz gibi değişecek, geçen seneki fener deseydin sonuna kadar kabul ederdim
Pardon bugünkü sahadaki takımla yapiyorsun kıyasıya doğru tabi

Doğru olan Berkan-Lucas-Sara

Ama Okan hoca ders almaz "verir"

Yine klasik 4231 Lucas-Sara-Mertens ile çıkar ve OS'da eziliriz
Beyni olan adam böyle birşey yapmaz okadar rezaletten sonra. Şu 3 lu oynasın bu mal fenere yenilmeyiz biz.2. yarı hepten düşüyorlar oyundan

Umutluyum hayırlısı olsun, Ne Fener medyada anlatıldığı kadar iyi ne de Galatasaray gösterildiği kadar sıkıntılı ve bu maçta bunun ortaya çıkacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt