Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.331
- 20.776
- 2.233
Ama güçlü değilBerkan 1.86 yaziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama güçlü değilBerkan 1.86 yaziyor
2li mücadele çok kazandı bugün orta saha oynamalı yunusta oynamaz bu maç 11 de sallai oynar.Ama güçlü değil
Onlar bu konuda geçen seneden kötü olabilirler ama bizim de kilit adamımız Torreira bile kötü durumda şu anda. Safi zararla oynuyor. Üstüne bir de gidecek Mertens'i alıp tam cilayı yapacak. İsmail-Amrabat gibi biri net tutucu, diğeri ciğersiz herifin karşısına 1 tane emekli, 1 tane safi zararla çıkacağız. Yenilmezsek ciddi süpriz olur benim adıma. FB maçında normal şartlarda banko yazılacak adam Kaan orta sahada ama yapmaz, biliyoruz.Alakası yok bence tam tersi fizik olarak geçen senenin gerisindeler ki zaten koşan oyun oynamiyorlar, defansif oyun oynayıp kapaniyorkar son 2 maçta da gördük
Bizde Jacobs osimhen ve sallai gibi 3 fizikli adam eklenince bizim oyun gece ve gündüz gibi değişecek, geçen seneki fener deseydin sonuna kadar kabul ederdim
Pardon bugünkü sahadaki takımla yapiyorsun kıyasıya doğru tabi
Inat etmemeliOrta sahayı kaptirmayalim yeterli. Öndeki oyuncularla kontra yaparız. Mertens zaten 1 haftada 3 maç yapacak adam değil.
İsmail ve ambrabat aynı anda oynadığında birini keser swansky mi kesilirOnlar bu konuda geçen seneden kötü olabilirler ama bizim de kilit adamımız Torreira bile kötü durumda şu anda. Safi zararla oynuyor. Üstüne bir de gidecek Mertens'i alıp tam cilayı yapacak. İsmail-Amrabat gibi biri net tutucu, diğeri ciğersiz herifin karşısına 1 tane emekli, 1 tane safi zararla çıkacağız. Yenilmezsek ciddi süpriz olur benim adıma. FB maçında normal şartlarda banko yazılacak adam Kaan orta sahada ama yapmaz, biliyoruz.
Sallai'yi de oynatmaz, imkansız. Son 20 dk filan alır. Bugün Yunus gol attı diye 5 maç 11'i garanti artık. Halbuki penaltıdan basit pozisyonda atamaması, attığı golde dahi tekte vuramaması, Antep gibi zayıf bir rakibe karşı bile vasatı aşamaması GS oyuncusu olmadığını gösteriyor. Bizim romantikler ise canını dişine takıyor filan diyor, sanki kıstasımız buymuş gibi. Yav Yunus FB'ye karşı ne yapabilir, adam sana Maximen'le filan çıkacak. Hiçbir şey oynamasa bile yatırır, kaldırır Emre M. gibi.
Normal şartlarda uyum-muyum romantizmine girmeden direkt Salla'inin oynaması, Torreira'nın ise kesik yemesi lazım. Demirbay şu an kendisinden çok daha iyi oynar ki oynadı da. Bizim mevzumuz hep bu zaten, olması gereken şeyler saçma sapan romantizmlerle olmuyor. Elin adamı kötü oynayan oyuncusunu yeri geliyor devre bitmeden çıkartıyor, bizimki ise bırak yedek bırakmayı oyuncu küser diye 80'de oyundan çıkartmaya korkuyor. Bıktım yav artık şu saçmalıklardan. Konuşacak çok şey var. Ama söz gelimi, biz bu maçı net kaybederiz.
Muhtemel. Ama geçen haftaki gibi çıkarsa da şaşırmam. Yine üstün olurlar orta sahada öyle bir durumda da.İsmail ve ambrabat aynı anda oynadığında birini keser swansky mi kesilir
Fredi kesmeyecegine göre öyle olacak.İsmail ve ambrabat aynı anda oynadığında birini keser swansky mi kesilir
Abicim okana bende kızgınım lakin fener bizden daha kötü durumda sen full izlemiyorsun sanirim maçlarını çünkü fenerin oynadığı oyunu biz oynasak küfürler havada ucusurdu ayrıca bana göre ortasaha en zayıf yerleri dandik kasimpasa bile 2.yari delik deşik etti hatta paf takımı Rize bile bunu yaptıMuhtemel. Ama geçen haftaki gibi çıkarsa da şaşırmam. Yine üstün olurlar orta sahada öyle bir durumda da.