- 6 Eylül 2014
- 93.082
- 64.083
- 4.488
Mertensi oynatamaz orta sahada öyle bir kafada olamaz.Muhtemel. Ama geçen haftaki gibi çıkarsa da şaşırmam. Yine üstün olurlar orta sahada öyle bir durumda da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertensi oynatamaz orta sahada öyle bir kafada olamaz.Muhtemel. Ama geçen haftaki gibi çıkarsa da şaşırmam. Yine üstün olurlar orta sahada öyle bir durumda da.
Sanchez kaç maç orta saha oynadı?
Ben biri oynar diyorumFredi kesmeyecegine göre öyle olacak.
Dedem, takımın TD'sinin kim olduğunu unuttun sanırım.Mertensi oynatamaz orta sahada öyle bir kafada olamaz.
En başta tam da boldladığım yerden ötürü zerre beklentim yok abi, görünen köye klavuz istemez. Şimdiye kadar kadro sızdırıldı diye BAY'ı forvet yaptığı FB maçı haricinde 1 tek maçta bile rakibe/maça özel kadro çıkarmadı. Yine çıkarmayacak. Ama umarım yanılırım ve güzel bir sonuç olur, ne diyeyim.Abicim okana bende kızgınım lakin fener bizden daha kötü durumda sen full izlemiyorsun sanirim maçlarını çünkü fenerin oynadığı oyunu biz oynasak küfürler havada ucusurdu ayrıca bana göre ortasaha en zayıf yerleri dandik kasimpasa bile 2.yari delik deşik etti hatta paf takımı Rize bile bunu yaptı
Ferdi ve irfan bunların yeri dolmadı
Tadic ve dzeko olmasa neredeyse gol atamayacklsr hep bu 2 kaşar taşıyor
Fred denilen adam biraz koşuyor ediyor ama sonra fiziği bitiyor eğer dirençli durursak emin ol puan almak işten bile değil ki mou kendi takımını adım gibi eminim çok gerecektir Özetle bizim ne oynayacağımız nasıl kadroyla çıkacağımız belirleyecek çünkü kelle alacak adam sayımız daha cok
Unutmadım ama öyle bir riski alamaz şu an. Ha alıp oynayıp yenilirse ben sadece gitmesini istemem. Hocalık diplomasinin yirtilmasini isterim. Ama mertens oynamayacaktır. 38lik adam haftada 3 maç nasıl oynayabilir ki. Bu maçta bile yorgunlugu belliydiDedem, takımın TD'sinin kim olduğunu unuttun sanırım.
Net oynamalı maçta fiziksel savaş dönecek omuz omuza ve 1'e 1'lerde ciddi üstünlük kurmamız lazım.yunus mertens yerine berkan sallai oynar mı acaba
Sallai'in ilk 11 oynama ihtimali sıfır bence.yunus mertens yerine berkan sallai oynar mı acaba