⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

uzun bir aradan sonra yakın güçte bir takımla oynayacağız Yang boys senaryoları gerçekleşmez umarız şu kırılganlığı at takımın üzerinden mr Buruk

Muslera
Kaan Sanchez Abdulkerim Jacops
Torreira Sara
Baris Mertens Yunus
Osimhen

Böyle cikacagiz diye tahmin ediyorum

Belki sürpriz bir berkan veya demirbay hamlesi olabilir ama düsük ihtimal
Bence de böyle çıkacak. Lakin büyük hata olur. Mertens sonradan girmeli. Berkan ve Torreira yapmak lazım.

İnşallah şu maçlara aldanıp bu maça yunus mertens gibi fiziken kötü adamlarla çıkmayız.

Mertens yerine Berkan. Yunus yerine Sallai. Jakobs ve Osimhen geri ilk 11e. En mantiklisi böyle olur

Fener‘in orta sahasi cok güclü.

8‘de Sara, 10‘da Mertens ile baslarsak cok net elek oluruz.

Gecen sene Okan SL‘de Torreira‘nin yaninda Kaan‘i kullandi ve sonuc aldi. Ne zaman bundan vazgecti zor maclarda madara olduk.

Merkezi saglama almamiz sart oglu sart.

Muslera
Kaan Sanchez Apo Jakobs
Torreira Berkan
Sallai Sara Baris
Osimhen

Okan‘in maalesef inadindan vazgececegini düsünmüyorum o yüzden 3-1 falan yeniliriz.

tor
kerem Sara

yap okan bey, mertens derbilerde arazi performanslar hep

"MAURO ICARDI FENERBAHÇE MAÇINDA YOK..."

Icardi'nin sizinle görüşmek istediği ve derbide oynamak istediğine yönelik haberler çıktı, böyle bir şey var mı?

Okan Buruk: "Biliyorsunuz sosyal medya iddiaları bitmez. Oraya çok güvenmeyelim. Icardi'nin tedavisi devam ediyor, oynayabilecek durumda değil. Tedavisi sürüyor. Oynaması için çok erken. En az 1 hafta 10 gün tam iyileşmesi için süre var. Fenerbahçe maçında kesinlikle yok."

Bence Rize maçındaki 11 ile başlayacak ama bence bu maçta Mertens yerine Kerem Demirbay işe başlayıp üçlü orta sahaya dönmrmiz daha mantıklı olur

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Jakobs
Sara Torreira Demirbay
Barış Osimhen Sallai

Muslera
Kaan - Patron - Akerim - Jakobs
Torreira - Sara
Sallai - Mertens - Baris
Osimeh

boyle cikmamiz lazim.
Fizik olarak ezilmeyecek bir ekip bu.
Mertens disidna fizik kalitesi dusuk olan yok ki Mertens de fena iyi pozisyon aliyor.
Okan hoca bu sefer cesur olup guvenmeli, bu kadro iyi mac cikarir Kadikoy'de..

Yunus ve Berkan cok kossalar da junior oyuncular, boyle maclarda sacmalama ihtimali yuksek.
Ikinci yari skora gore Bats, Demirbay, Berkan, Nelsson gibi hamleler kullanilabilir.

Diger kadrolari dusunmek bile istemiyorum.

Rakip Amrabat, Fred, Symanski orta sahasi ile guclu bir ekip. Bunlar kaliteli topcular, realistik olmamiz gerekiyor. Bizim sans bulacagimiz yerler Sara'nin Baris, Sallai ve Osimeh'e atacagi toplar ve Mertens'in dokunuslari. Geride saglam duralim, Torreira sacmalamasin yeter.

Sallai ozellikle kritik, Macaristan Milli takiminin banko topcusu ve fizik olarak iyi olan bir oyuncu. Guvenmek lazim, Yunus'tan her halukarda daha iyi olacagi net bu macta. Rashica etkisi yapabilir.

Mourinho oyle gozu karartip atak oynatacak bir TD degil, o da temkinli baslayacaktir ki bence bu bizim icin cok buyuk bir firsat.

Her halukarda 2 puan öndeyiz, en fazla 1 puan geriye duseriz, daha cok sular akar. Ama burdan galibiyet ile cikmak cok fena bozar FB'yi.

Önde Osimhen, Barış Alper ve Sallai gibi bir üçlüyü rakip defans olsam ben karşımda görmek istemezdim
Bu maçta 4-3-3’e dönmek çok mantıklı olur bence
İdeal orta saha üçlüsü de Torreira, Sara ve Demirbay
Sara ve Demirbay oyun kurma becerisi yüksek oyuncular, Demirbay oyun kurulumunda ve orta saha savunmasında Sara’nın yükünü de azaltır

Geri
Üst Alt