⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Hocam inat ettiğinde yunus oynayacak mertens oynayacak umarım hoca inat etmez maçın kilidi kadro

4 3 3 oynıcaksak ki sanmıyorum o da böyle iyi gibi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6bbd3e3819e37b11ca6a82e6a5f6e87f.jpg
Kerem yerine berkan derim..

Derbiye büyük ihtimalle bu 11le çıkarız.Sallai'yi derbide ilk 11 başlatmaz büyük ihtimalle..
Muslera
Kaan Ayhan-Davinson-Abdülkerim-Jakobs
Torreira-Berkan Kutlu
Barış Alper Yılmaz-Gabriel Sara-Yunus Akgün
Osimhen

Muslera

Kaan - Sanchez - Abdulkerim - Jakobs

Torreira - Sara

Barış - Mertens - Yunus

Osimhen

Sürpriz olmaz olursa Berkan olur

Kazanırsak Mourinho sallanır, kaybedersek Özbek gider.

Yensek de yenilsek de bir şey olmaz. Daha çpl maç var ama, yine de derbi. Geçen seneki aptalca yenilgimizi unutturmalıyız.

Kerem yerine berkan derim..
Olabilir ufak dokunuşlar. Üçlü orta sahada Toreyra ve Berkan başlamak bence çok mantıklı değil ama denenebilir hiç üçlü oynamadı takım yine 4 5 1 oynıcaz zaten.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Kaan - davinson - Apo - Jakobs
Torreira - Sara
Barış- Mertens - yunus
Osimhen
Sürpriz olmaz. Eziliriz.

Defans bek kale, hücum kanat falan hikaye... böyle maçlarda orta sahayı ver-me-ye-cek-sin ki diğer pozisyonların bir önemi olsun, inşallah hoca diziliş sistem taktik her neyse, oyunu kontrol edebilir

mertens ile başlarsa maç sonu istifa etsin bizi uğraştırmasın. rakibin orta sahası mücadeleci dinamik eğer toreria-berkan başlamazsa sonuç çok kötü olabilir.

Torreira - Berkan(Sağ bekimiz olsa Kaan) - Sara üçlü orta sahası ile çıkmak lazım. Batsuayi ve Mertens de hamle oyuncuları olarak gayet ideal.

İcardi, Mertens ve Sara üçlüsünden sadece birinin oynatılması gereken maç. Icardi'nin olmaması dolayısıyla Osimhen ile tek forvet çıkmak bizim için avantaj. Mertens ile Sara'dan birini kesmeli yoksa orta sahada üstünlük kurmamız mucize gibi bir şey olur.

Orta saha'da demirbay oynamalı diye düşünüyorum. Berkan-toreira ile hiç top yapamayız.

Gol atan maçı kazanır: 1-0/0-1. Mertens’li 11 çıkarsa Fener bir adım önde, duran toplar çok kritik.

sağ da boey gibi topçumuz olsaydı şu maçtan korkmazdım çünkü kaan orta sahamız için de alternatif olurdu derinlik ve değişiklik açısından elimiz rahatlardı

Şu maça mertens yunus ile baslanmaz, ikisi de fiziksiz, direk taşınacak adamlar bunlar. Bu ikisi ile çıkarsak galibiyet beklemiyorum, yunus eyvallah birşeyler gösteriyor ama en fazla yedek olabilecek bir adam

Geri
Üst Alt