⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

malex
Hagi kıskançlığı dolayisiyle ifb camiası tarafından şişirilmiş balonun tekiydi

pek hatırlamıom ama arada bi attığı goller haricinde gawat gibi geziordu sahada sanki
ben rakamlarına bakarım. hagi apayrı bir şey bizim için ama sırf ifbli diye de adama çöp çekmenin mantığını göremiyorum. sara da pek ala benzer sayılara ulaşabilir doğru yönlendirilirse.

Hazır ol fener geliyoruz
Çok korkuyorsun biliyoruz
Ölümle şaka olmaz bunu anla
Vuracağız sizi satırlarla

Muslera
Kaan Sanchez Apo Jakobs
Sara Torreira Berkan
Baris Osimhen Mertens

Kadro banko bu.

Herkes takmis orta saha gobegine Toreira da Sarada masallah ileri geri oynuyorlar
Antep macinda takim ikinci yari rolantiye aldi
Bir onceki macta Sara Fredden daha aktif hem hucum hem savunma olarak Toreira icin birsey soylemeye gerek yok

Mertens muazzam oynuyor Rafa Silva neyse Mertensde odur Symanzki denen hayalet sahada yok Orta saha uclusu olarak biz symanzkiden dolayi ondeyiz

Kanatlari savunma yapmiyor rakibin
Bizim iki kanatta hem atletik hem ileri geri oynuyor Osimhen Dzeko kiyaslamasi yapmaya gerek yok

Savunmamiz sacma bir hata yapmaz ise

Ilk 11 olarak onlardan ondeyiz
Sadece yedekleri bizden iyi

Son 10 yılda biz içeride sadece 1 kere kazanmışız fb de sadece 2 kere kazanmış..

Yani son 10 yılda 20 civari maçta ev sahipleri sadece 3 kere galip gelmiş..

Fb-gs maçlarında ev sahibi avantajı skora yansımıyor son yillarda...Hakemlerin oyunu çok durdurması mi,oyuncular üzerinde aşırı baskı mı nedeni ne bilmiyorum ama değişik bir durum..

Mesela gs-bjk maçlarında tam tersi son yıllarda ev sahiplerinin müthiş bir üstünlüğü var..Hatta biz içeride son 20 maçın 15'ini falan kazanmışız mesela..Bjk de geçen seneye kadar 5-6 yıldır yeniyordu bizi içeride..

ben rakamlarına bakarım. hagi apayrı bir şey bizim için ama sırf ifbli diye de adama çöp çekmenin mantığını göremiyorum. sara da pek ala benzer sayılara ulaşabilir doğru yönlendirilirse.

hagi vs alex bağlamındaki söylemlerin gülünç olduklarını ifade etmek istedim, çöp olmayabilir tabii

1726688536380.webp

Geri
Üst Alt