Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadroda Mertens'in yerine 10 numarada daha iyi oynayacak bir oyuncu var mi ?Mertens'in iyi oynadığı 1 tane derbi yok. Millet boş yere kesmiyor herifi.
Mertens'i full keselim demiyor millet ama iş derbilerde iş teknikten ziyade mücadeleye dönüşüyor. Mertens'in de derbilerde akılda kalan skor katkısı, pası falan yok. Ziyech'in temposu Mertens'ten bile düşük. Onu yazsalar ben de itiraz ederdim. Sara'yı 10 numaraya yazmıyoruz direkt 4-3-3 ile sistemi değiştiriyoruz ayrıca.Kadroda Mertens'in yerine 10 numarada daha iyi oynayacak bir oyuncu var mi ?
Mertens kac derbide oynadı ve bu derbilerin kacini kazandık ?
10 numarasız oynayacaksak Mertens oynamayabilir ama Mertens'i kesip, 10 numaraya Sara yazanlar neye gore bunun daha iyi olacagini düşünüyorlar ? Bir iki hafta oncede Ziyech'i o bölgeye yazıyorlardı.
Ayrıca Mertens'in yedek kalması gerektiğini düşünenler genelde yaşından dolayı bunu istiyorlar ama Mertens'in enerjisi kesinlikle kadrodaki diğer oyuncuların altında degil. Mertens 37 yaşında, koşamaz, mücadele edemez demek tamamen ezbere bir yorum.
Konu mertens falan değil ama şu algıya bizim taraflarında yemiş olması zoruma gidiyor.Kadroda Mertens'in yerine 10 numarada daha iyi oynayacak bir oyuncu var mi ?
Mertens kac derbide oynadı ve bu derbilerin kacini kazandık ?
10 numarasız oynayacaksak Mertens oynamayabilir ama Mertens'i kesip, 10 numaraya Sara yazanlar neye gore bunun daha iyi olacagini düşünüyorlar ? Bir iki hafta oncede Ziyech'i o bölgeye yazıyorlardı.
Ayrıca Mertens'in yedek kalması gerektiğini düşünenler genelde yaşından dolayı bunu istiyorlar ama Mertens'in enerjisi kesinlikle kadrodaki diğer oyuncuların altında degil. Mertens 37 yaşında, koşamaz, mücadele edemez demek tamamen ezbere bir yorum.
Mertens yerine Berkan'la baslamak mantiksiz degil ama öyle bile olsa Yunus disinda oynayacak kanat yok. Ben Yunus yerine yine Mertens'i tercih ederim. 4-3-1-2 sistemi gibi bir sistemle. Sallai daha hiç oynamamisken derbide ilk 11 oynatmazdım.Mertens'i full keselim demiyor millet ama iş derbilerde iş teknikten ziyade mücadeleye dönüşüyor. Mertens'in de derbilerde akılda kalan skor katkısı, pası falan yok. Ziyech'in temposu Mertens'ten bile düşük. Onu yazsalar ben de itiraz ederdim. Sara'yı 10 numaraya yazmıyoruz direkt 4-3-3 ile sistemi değiştiriyoruz ayrıca.
Fener maçı disinda takim derbilerde iyiydi; o maçtaki kotu oyunun sebebide bir sene önceki maç gibi geçeceğini sanıp maça konsantre olmamakti.Konu mertens falan değil ama şu algıya bizim taraflarında yemiş olması zoruma gidiyor.
"Galatasaray derbilerde kazanamiyor" algısı.
Şu kurulan kadro 2 senedir derbilerde gayet iyiydi, geçen sene sadece fenere kaybettik ondan önceki sezonda sadece Beşiktaşa kaybettik
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mertens yerine Berkan'la baslamak mantiksiz degil ama öyle bile olsa Yunus disinda oynayacak kanat yok. Ben Yunus yerine yine Mertens'i tercih ederim. 4-3-1-2 sistemi gibi bir sistemle. Sallai daha hiç oynamamisken derbide ilk 11 oynatmazdım.
İş konsantreden ziyade Icardi, Ziyech, Mertens, Demirbay ve hatta sakat sakat oynayan Kaan gibi sertlikten uzak oyuncularla başlamamızdı. Fb'nin kadro Tadic dışında tempolu adamlarla kurulmuştu. Dediğim gibi millet boşuna kesmiyor Mertens'i falan.Fener maçı disinda takim derbilerde iyiydi; o maçtaki kotu oyunun sebebide bir sene önceki maç gibi geçeceğini sanıp maça konsantre olmamakti.
Bu yorumunuza hiç katilamayacagim. Hucum presi yapıyoruz ve Mertens bu presin en onemli parcalarindan. Ziyech ve Demirbay oynadigimiz sistemde Mertens'in yanina bile yaklasamaz. Mertens pres isini Torreira ile birlikte takımda en basarili yapan oyuncu.İş konsantreden ziyade Icardi, Ziyech, Mertens, Demirbay ve hatta sakat sakat oynayan Kaan gibi sertlikten uzak oyuncularla başlamamızdı. Fb'nin kadro Tadic dışında tempolu adamlarla kurulmuştu. Dediğim gibi millet boşuna kesmiyor Mertens'i falan.
yali cocugu arkadaslariyla bizi cumhurbaskanina sikayet etmis. Ulan var ya ne adamlar ya.