⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Kadroda Mertens'in yerine 10 numarada daha iyi oynayacak bir oyuncu var mi ?
Mertens kac derbide oynadı ve bu derbilerin kacini kazandık ?
10 numarasız oynayacaksak Mertens oynamayabilir ama Mertens'i kesip, 10 numaraya Sara yazanlar neye gore bunun daha iyi olacagini düşünüyorlar ? Bir iki hafta oncede Ziyech'i o bölgeye yazıyorlardı.
Ayrıca Mertens'in yedek kalması gerektiğini düşünenler genelde yaşından dolayı bunu istiyorlar ama Mertens'in enerjisi kesinlikle kadrodaki diğer oyuncuların altında degil. Mertens 37 yaşında, koşamaz, mücadele edemez demek tamamen ezbere bir yorum.
Mertensin orta sahada yaptığı presi görmüyor galiba arkadaşlar. Mertens 45 dakika iyi oynasın ileride oyunu açsın belki bir ara pası atar belki klasik Mertens vuruşu. Mertens bu her şey yapabilir sahada. En azından 45 dk kalmali

17ka-torreira
----sara----

güzel orta saha olur avrupa maçları için
Tam ihtiyacımız olan topçu 17ka. Adamların 20 milyon istediği kadar var. Bizim oyun kurulumu ve defans yükünü iyi çekerdi. Ha ucl de oynayacak topcuyu çekmek çok zor. Ben 17ka nin bize gelmek istediği haberlerine de inanmıyorum

Kadroda Mertens'in yerine 10 numarada daha iyi oynayacak bir oyuncu var mi ?
Mertens kac derbide oynadı ve bu derbilerin kacini kazandık ?
10 numarasız oynayacaksak Mertens oynamayabilir ama Mertens'i kesip, 10 numaraya Sara yazanlar neye gore bunun daha iyi olacagini düşünüyorlar ? Bir iki hafta oncede Ziyech'i o bölgeye yazıyorlardı.
Ayrıca Mertens'in yedek kalması gerektiğini düşünenler genelde yaşından dolayı bunu istiyorlar ama Mertens'in enerjisi kesinlikle kadrodaki diğer oyuncuların altında degil. Mertens 37 yaşında, koşamaz, mücadele edemez demek tamamen ezbere bir yorum.

Ben fiziksel mücadele sebebiyle değil, hiçbir hücum aksiyonuna girememesi ve ağırlığını koyamaması nedeniyle oynamasını istemiyorum.

Ben fiziksel mücadele sebebiyle değil, hiçbir hücum aksiyonuna girememesi ve ağırlığını koyamaması nedeniyle oynamasını istemiyorum.
Kadroda keske Sneijder gibi, Lincoln gibi bir oyuncu olsaydı, o zaman Mertens'in yerine onlar oynardı ama mevcut kadroda hucumu yönlendirecek, oyuna agirligini koyabilecek bir oyuncu yokki. 3 maçtır seyrettiğimiz Sara bu özelliklere sahip degil; belki zamanla takıma daha çok alisir ve oyun temposunu artirirsa...

Muslera
Sanchez Nelsson Apo
Kaan Sara Torreira Berkan Jakobs
Baris Osimhen

Mertens oynamayacaksa ve çok mücadele edecek bir kadro isteniyorsa buna benzer bir kadro olabilir. Fener bu kadroya zor gol atar.
Top bizdeyken Jakobs karşı kaleye kadar gider, Apo sola kayar, Kaan'da orta sahayı fazla geçmez.

Bu yorumunuza hiç katilamayacagim. Hucum presi yapıyoruz ve Mertens bu presin en onemli parcalarindan. Ziyech ve Demirbay oynadigimiz sistemde Mertens'in yanina bile yaklasamaz. Mertens pres isini Torreira ile birlikte takımda en basarili yapan oyuncu.
Fener'i Besiktas'i iki senedir yendiğimiz maçların hepsinde Mertens'de oynadı.
Gecen seneyi 9 gol 19 asistle bitirmiş bir oyuncuyu yerine çok daha iyisini alana kadar kadrodan kesmezdim ben.
Sezon boyunca keselim diyen yok. Derbiye uygun değil diyoruz. Ayrıca içerde fbyi 3-0 yendiğimiz maçta Mertens yedekti. Kazandıklarımızın hepsinde oynamadı. Pres işini bu maçta fazla yapmamalıyız zaten

Fener maçı disinda takim derbilerde iyiydi; o maçtaki kotu oyunun sebebide bir sene önceki maç gibi geçeceğini sanıp maça konsantre olmamakti.
Okan'in şımarıklığı, o maça da yanlış taktikle çıktı, 1 puan bize yetmesine rağmen kazanmak zorunda oynamaya çalışan biz gibi, Arap İsmail orta sahaya djiku'yu falan koydu kanada szymanski yerleştirdi sadece geçiş oynadı v3 bize orta sahada baskı yaptı.
Okan buruk da bunu saatlerce izledi, aynı hatayı bjk ye de yaptı orta sahayı boşalttı ikinci yarı.
Umarım ders almıştır artık biraz daha defansif oynar. Ya biz feneri 3-0 yendiğimiz de ilerde barış vardı ve çok iyi savunma yapmıştık

3-5-2 surprizi bekliyorum.

Arttiriyorum : En ucta Osimhen & Icardi cikabilir.

Çift forvet istemiyoruz ama ikisini de kesemeyiz avrupa ve derbilerde bakalım. Okan. Hocam kesecek mi . Bence tek olmalı

Geri
Üst Alt