⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Mourinho ve derbi

bu mac buram buram beraberlik kokuyor

İki hocanın da oyunu kilitleyip beraberliğe oynayacağını düşünüyorum.

Muslera
Kaan Sanchez Apo Jakops
Torreira Berkan
Sallai Sara Barış
Osimhen

Gibi bi kadro isimizi gorur ama hoca ne Mertens ne Yunustan vazgecmeyecek gibi geliyor. Yunusun son maç gol atmasi iyi olmadi

Demirbay Torreira yerine oynamali
1726724172582.webp

Gece havaalanına inen İcardi sabah 6:45'te günaydın paylaşımı yapmış bu çok net bir mesajdır. Umarım kulüp ve Okan hoca sakat sakat oynatmaz.
Rize maçından farklı olarak Sallai ve Berkan(Kerem) başlayıp Mertens ve Yunus kulübede olmalı. Yukarda birçok kişi yazmış Sallai derbi maçla başlar mı diye ama bu adam 1 haftadır burada ve öyle genç birisi değil. 6-7 yıl Bundesliga ve milli takım kariyeri var.

Geçen sezon kendi sahamıza geldiklerinde maçın sonucundan gerçekten korkuyordum, çünkü çok ciddi bir rehavet vardı, yine 3 5 atma iddiaları uçuşuyordu, fb klasik Anadolu takımı gibi kapandı kontraya çıktı, aslında top mop oynamadılar, ama öyle bir havadalarki muhteşem bir top oynamış gibi, tamam 10 kişiydin ama 10 kişi kalana kadar da Anadolu takımı gibi kontra kovaladın, şimdi bu avantaj bizde , bu maçta fb havaya girmiş, maç kendi sahalarında topa hakim olmazlarsa homurtular çıkar, kontra oyunu oynayabileceğimiz bir maç, çok rahat bir galibiyet bekliyorum bu burda dursun

Geçen maç içinde de söyledim Yunus'u gereksiz yere çok küçümsüyor ve gömüyorsunuz.

Şikeciler gibi böyle onun bunun çocuklarına karşı sahada isyan edecek has cimbomlu oyunculara ihtiyacımız var.

Ben en başta orta sahaya dayıyı eklemiştim aslında 3. oyuncu olarak ama Berkan daha uygun gibi. Hak edenlere formayı vermek lazım, en çok buna değiniyordunuz Okan hoca için. Bence hem Yunus hem de Berkan bu maçta oynamayı hak ettiler son performanslarıyla.

Sallai falan diye boşuna hayal kurmayın, onu şu ortamda daha sahada takımla 1 dakika bile birlikte oynamadan sahaya sürecek tek bir isim var o da FT hocam. Okan hoca girmez bu riske.

1-3 alırız maçı. duran toptan iki gol atarız.

****************************muslera***************************

*****kaan*******sanchez******************apo*******jakobs***

*************sara**************torreira**********berkan********

******sallai******************************************barış*******

*********************************osimhen***********************

Geri
Üst Alt