- 15 Eylül 2009
- 65.209
- 11.671
- 2.993
Mourinho ve derbi
bu mac buram buram beraberlik kokuyor
beraberlikte bile morunyonun koltugu sallanir
fb kazanmak zorunda baska secenekleri yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mourinho ve derbi
bu mac buram buram beraberlik kokuyor
atıcan sahaya ne kadar fizik olarak güçlü adam varsa, deli dana gibi koşacaklar. çatır çatır oynayacaz, her türlü bizde bu maç. yetenek olarak zaten üstünüz adamlardan. tek olayları orta sahada kalabalık olmak olacak. mutlaka oraya dikkat etmeliyiz. kesinlikle mertens kenarda hamle oyuncusu olarak kalmalı. sarayı orda kullanıp , torreiranın yanına berkanı ekleyebiliriz. yunus barış ikilisini keseceğini düşünmüyorum hocanın. özellikle osai sakatsa mert müldür oynayacaksa barışla eşleştirip orayı çürütmeliyiz. baskı işini de orta sahada yapmalıyız. kalecinin ağzına kadar basmamıza hiç gerek yok. gerisi osimhen kralımızdaBizim fb maçları hiç seyir zevki vermiyor iki takımdan birbirinden ekstra çekiniyor bir yerde hak veriyorum kim kaybetse sanki sezon bitmiş gibi tribe düşüyor taraftar olarak özellikle fb tarafında bu çok var ama altı üstü bir lig maçı olarak bakmak lazım yenersek çok iyi beraberlik veya mağlubiyette dünyanın sonu değil telafi etmek için çok fırsat olacak o zaman hazır olmak kafi. Tek beklentim kaybetsek bile sahada silik olmamak yoksa her sonuç makul.
Her gün taktik analiz yapıyon yeter kardeşim ya--------------------Muslera----------------------
--Kaan------Sanchez----Bardakçı------Jakobs--
-----------Sara----Torreira-----Berkan-----------
--Barış--------------Osimhen-----------Yunus---
Bu 11 ile başlayıp Sallai'yi muhtemelen devre arasından sonra alırız diye düşünüyorum.
Kaan-Sara-Barış
Jakobs-Berkan-Yunus
topu paslar ile öne taşımak için 4-3-3'te önemli iş görecek isimler Sara ve Yunus olacak, bekler de geride çok beklemezse çakılı kalıp önde baskı ile rakibi çıkartmadan hem pas yapıp hem de topu hızlı kazanabiliriz diye düşünüyorum.
Bence Fener'de tek sıkıntı çıkarabilecek adam Maximin ve zekası ile gününde olursa Tadic bunun dışında Symanzskinin baskılarına karşı topu doğru adamla doğru yerde buluşturursak Fenerbahçe'nin bence gol atma ihtimali bile çok uzak duran top vs dışında.atıcan sahaya ne kadar fizik olarak güçlü adam varsa, deli dana gibi koşacaklar. çatır çatır oynayacaz, her türlü bizde bu maç. yetenek olarak zaten üstünüz adamlardan. tek olayları orta sahada kalabalık olmak olacak. mutlaka oraya dikkat etmeliyiz. kesinlikle mertens kenarda hamle oyuncusu olarak kalmalı. sarayı orda kullanıp , torreiranın yanına berkanı ekleyebiliriz. yunus barış ikilisini keseceğini düşünmüyorum hocanın. özellikle osai sakatsa mert müldür oynayacaksa barışla eşleştirip orayı çürütmeliyiz. baskı işini de orta sahada yapmalıyız. kalecinin ağzına kadar basmamıza hiç gerek yok. gerisi osimhen kralımızda![]()
Her gün taktik analiz yapıyon yeter kardeşim ya
Allahın dediği olur kasmayın hayatı
Antep maçında 11 başlamayan Jelert e mi güveneceğiz böyle bir maçta. Bence Kaan sağ bek Berkan Toreyra partneri olarak oynamalı.Cikabilecek en iyi kadro. Kilit oyuncumuz Kaan olur.
--------------------Muslera----------------------
--Jelert------Sanchez----Bardakçı------Jakobs--
-----------Kaan----Torreira-----Sara-----------
--Barış--------------Osimhen-----------Yunus---
Maximin'e karşı hızlı ve çevik Jelert daha iyi olur Kaan'a kıyasla. Kaan çevik kanatlarla sorun yaşadı hep.Antep maçında 11 başlamayan Jelert e mi güveneceğiz böyle bir maçta. Bence Kaan sağ bek Berkan Toreyra partneri olarak oynamalı.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vargassss yazdığım için banlandimNerelerdeydin?
Sallai geldi gözün aydınVargassss yazdığım için banlandim
Çıkacak kadro kesin bu. Belki sallai yerine yunus olur, başka yerde değişiklik sanmıyorum
Burada fenerle ilgili yorum yapanların çoğu bu sene maç izlemeyip özet izleyen tayfa yani kaale almayın eğer bizim hoca geçen seneki fener maçı ve 8jk maçındaki rezilliklerinden ders aldıysa puan alabilir bu maçta