⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Bu maç daha ilk dakikadan Fenerliler uhaaaahhhh vuaaaah diye bağıra çağıra yerlerde yuvarlanacak en ufak müdahalede.

Mourinho bir kez olsun kariyerinde böyle maçlarda güzel top oynamaya çıkmadı sahaya.

Açıkçası bizim takımdan bu maç gerginlik neticesinde kırmızı kart gören bir futbolcu olursa net söylüyorum kadro dışı bırakılmalıdır.

Şimdi Mourinho bizim maçları hatim etmiştir ve sahaya çıkacak oyun profilini söylüyorum;

- başlangıçta önde basacaklar, Young Boys maçını baz alarak geriden oyun kurmamızı bozmaya oynayacaklar. 4-2-2-2 çıkacaklar sahaya.

- Torreira ve Apokerim’e ilk yarı sarı aldırtmak için her şeyi yapacaklar

- Duran top kazanmamamız için kendi sahalarında topun arkasında savunma yapacaklar.

- Galatasaray kart görmüyor algısı başarıya ulaşsın diye en ufak müdahalede Fenerli oyuncular yerde topaç gibi yuvarlanacaklar.

Berkan Yunus yerine kadroya dahil olur, jakops kanat bekleşir, berkan içleşir eğer söylenti doğruysa

Her türlü pisliğe hazır bir şekilde hazırlanmak gerekiyor tahriklere kapılmadan oynamak gerekiyor

MUSLERA
JELERT DAVİNSON APO JACOBX
TORERİA
KEREM D SARA
MARTENS
BATS OSİMHEN
Bence gayet güzel kadro

1726828390794.webp

en ideal kadro.

Maçtan umudum sıfır çünkü hakeme güvenim hiç yok. Bildiğin ince ince doğrama da olmayacak.

Geri
Üst Alt