- 12 Haziran 2015
- 35.909
- 31.557
- 2.693
Bu maçın sezonun ilk haftalarında aradan çıkması iyi olacak.
Yenilsek dahi çok üzücü olmayacak bir maç. Normal lig maçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarın bu saatlerde bilmemne çocuklarına döşüyor olma dileğiynen
saldııııır
saldır Galatasarayııııım
5. yıldız aşkınaaa
yine şampiyon olalııım saldııır
saldıııır
saldır Galatasarayııııım
fistür analizi ne zmn gelirBu maçın sezonun ilk haftalarında aradan çıkması iyi olacak.
Nice 3-0 öndeNice 2-0 önde Maç'ı kazanırlarsa biz bu Maç'ta yenilmeyiz bence yav![]()
Galibiyet için çıkıyorum deyip mağlup olacak kadro tam. Mertens yerine Demirbay yada Berkant olsa daha iyi olurdufb maçı ilk onbirimiz belli oldu:
muslera#içeriden
kaan sanchez bardakçı jakobs
torriera sara
barış mertens sallai
osimhen
Bunu yazarken Nice takımı 4. Gol'ü de attı yavNice 3-0 önde![]()
sebep nedir üstad?Nice 2-0 önde Maç'ı kazanırlarsa biz bu Maç'ta yenilmeyiz bence yav![]()
Nice 2-0 önde Maç'ı kazanırlarsa biz bu Maç'ta yenilmeyiz bence yav![]()
O ben de kalsın ama geçen haftada demiştim Bayern Münih - Juventus - Galatasaray bu 3 takımdan en az 1 tanesi kazanamaz demiştim.Juventus kazanamamıştısebep nedir üstad?
Rahatım OzimO ben de kalsın ama geçen haftada demiştim Bayern Münih - Juventus - Galatasaray bu 3 takımdan en az 1 tanesi kazanamaz demiştim.Juventus kazanamamıştıŞimdi yine rahatladım Nice Maç'ıyla beraber başka 1 Maç daha vardı onda da istenilen Skorlar var
![]()
yine 3 takım kazanıra yüksek oran mı vardı : ) diğeri hangi maçNice 2-0 önde Maç'ı kazanırlarsa biz bu Maç'ta yenilmeyiz bence yav![]()
O bende kalsın reisyine 3 takım kazanıra yüksek oran mı vardı : ) diğeri hangi maç
o maçtaki takım yenemiyor o zaman,bize yaradığına göre : )O bende kalsın reis![]()
Totem kaçmasın reis böyle devamo maçtaki takım yenemiyoruz o zaman,bize yaradığına göre : )
City'le mi oynuyoruz yarın?Net bir mağlubiyet bekliyorum maalesef. 4 veya 5 farklı bir mağlubiyet olursa da şaşırmam. Gaziantep, Rize bizi kendi sahasında bekledi dolayısıyla bol bol baskı yapıp dönen topları alabildik. Ama fener maçı öyle olmayacak, fenerin orta sahasında çok fizikli ve top kapabilen adamlar var ve bizi fizik olarak orda ezeceklerdir. Orta alanda kaptıkları toplardan en az 1 golleri var daha fazlası da olabilir. Bizim adımıza orta sahadan mütevellit çok çıkış noktası göremiyorum maalesef....