Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu sıralar hiç buralarda yokum üstad, okulun ilk haftaları, yeni müfredat tanıma-evrak işleri der iken hafta bitiyor hemenfistür analizi ne zmn gelir
Cok iyi bir takımla mi oynucaz?gerçekten çok iyi bir takımla oynayacağız Allah yardımcımız olsun
Neymiş bu beste? Kim yapmış?Hain başkanı, Atatürk düşmanı... diye başlayan beste 2 gündür beynimde istemsizce çalıyor
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Neymiş bu beste? Kim yapmış?
O dönem 4 orta saha ile oynuyorduk. Engin baytar+Hamit Altıntop vardı.Orta sahasımız ezilir diyen diyenler ve 4-4-2 ne abi ya çok eski ya diyenler var, genelde de bunlar aynı kişiler
Gel gelelim işte böyle kalıplaşmış şeyler söylemeden önce ya acaba ezbere mi söylüyorum yoksa gerçekten böyle mi bu diye düşünmeniz icap ediyor.
Çünkü siz takmışsınız orta sahadaki 2'liye. Futbolun bir takım oyunu olduğunu, orta saha gücü dediğiniz şeyin defanstan gelen destek ve kanatlardan gelen destekle bir bütün olduğunu, oyunun takım halinde savunma yapıp takım halinde hücum yapması gerekliliğini gerçekten bir türlü kabullenemiyorsunuz.
Torreira'nın yanına iri yarı güçlü bi orta saha koyunca orta sahamız geçilmez olacak zannediyorsunuz.
Halbuki Felipe Melo yanında Kerem D.'den bile daha az savunmacı yönü olan Selçuk İnan ile oynuyordu
Yaz youtube a dostum. Made by Ultraslan. Athena gökhan'ın bugun olan açıklamaları boşa değilNeymiş bu beste? Kim yapmış?
O dönem 4 orta saha ile oynuyorduk. Engin baytar+Hamit Altıntop vardı.
şunu söylemek için en yakın zamanda maça gitmem gerekmekteHain başkanı, Atatürk düşmanı... diye başlayan beste 2 gündür beynimde istemsizce çalıyor
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Emre Çolak Hamit degilO dönem 4 orta saha ile oynuyorduk. Engin baytar+Hamit Altıntop vardı.
Bunları tokatladığımız anda Taraftar Ali'yi, Ali Mou'yu, Mou futbolcuları sonra hepsi futbolcuları düdükler..Kazanırsak, bunlar büyük paniğe girer, lig biter. Kaybedersek, lig yeniden başlar. Berabere kalırsak, ne şiş yandı ne kebap olur. Morinho nun da işine gelir.
Ben izlemem zaten öyle olursaMaç önü Mertens 11 görürsem kendi açımdan en iyimser düşünceyle beraberlik çok iyi derim.
Zaten çoğunun modu düşer çetin geçecek bir maçta fiziksel olarak 1 kişi eksik oynama lüksümüz yok.Ben izlemem zaten öyle olursa