⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

VAR'da İsmail Kartal olacak diyorlar ?
1726895667182.webp

Sakin kalmak çok önemli, hiçbir provokasyona gelmeden, tatlı tatlı oyunumuzu oynamalıyız. Karşımızda bizi başarısızlıklarını örtmek amaçlı koyun gibi güdülmüş, akıl sağlığını tümüyle kaybetmiş, bizi terör örgütüyle nerdeyse eşit gören hastalıklı bir taraftar grubu olacak. Eğer hakem ve var saçmalamaz bizde kendi oyunumuzu oynayabilirsek ben bizim takımın kalitesiyle maçı kazanacağına inanıyorum. Mourinho falan sıkıntı değil zaten tek bildiği savunma yapmak.

Kalkın ulannnn fenere koyma günümüz geldiii!!!

442 kadrolari görüyorum da intihar olur
Bencede intşhar olur ya 4-3-3 yada eski sistem 4-2-3-1 başlarsak mantıklı olur Mertens ile başlamamız lazım salaş durumu iyiyse salai işe başyalabilriiz

Muslera
Kaan Davinson Abdülkerim Jakobs
Torreira Sara
Sallai Barış Yunus
Osimhen

Böyle bişey olabilir sallainin forum durumu iyiyde

Böyle çok yükseldiğimiz maçlarda realite beklentilerin çok altında kalıyor. Açıkçası hem seyir zevki hem mücadelesi düşük 0-0 1-1'lik bir maç bekliyorum.

Böyle çok yükseldiğimiz maçlarda realite beklentilerin çok altında kalıyor. Açıkçası hem seyir zevki hem mücadelesi düşük 0-0 1-1'lik bir maç bekliyorum.
Hakemler en başta bunu sağlamak için elinden geleni yapacak Cihan. Kaç senedir derbi izlerim, oynatmak için çıkan hakem görmedim. Hafif dokunmaya bile faul çalarlar bu kanı bozuklar. FB lehine penaltı calmalari çok olası. Azıcık çekişmeli olsa hemen sarı kartlari yapistirirlar ki mücadele de olmasin

Umutsuzluk yok ama heyecan da sıfır bende. Young boys maçı havası gibi vallaha. Okan hoca için ciddi maç. Bu maçta istediğimizi alamazsak hiç uzatmadan güle güle demeliyiz.

Kılçıksız 11’i veriyorum

Muslera
Kaan
Sanchez
Apokerim
Jakops
Torreira
Berkan
Sara
Sallai
Barış
Osimhen