⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Benim nazarımda Paok maçı daha heyecan verici. Hatta lig maçı geçsin, Avrupa'ya odaklanalım diye düşünüyorum.
Elbette şampiyonluk bu sezon çok önemli, direkt CL katılacağız, o yüzden umarım galibiyet alabiliriz ama tersi durumda da daha maraton çok uzun.

Hocaaaaa barışı cikar hoca cok etkisiz sallai nerde? 😂
Valla hoca çok saçma sapan değişiklikler yaptı, ben de şaşkınım Icardi, Bats’ı oyuna almadı. Yunus’u çıkarıp Demirbay’ı attı. Barış’ı sola, Sara’yı sağa kaydırdı falan. Nelsson’u alıp Apo’yu sol stoper yaptı son dakikalarda. Gerçi tam Okan hocalık işlerdi 😂

2 puan avantaj ile gidiyoruz ve yalnızca en fazla kaybedeceğimiz 3 puan olur bunun farkında olup tahriklere kapılmamak çok önemli. Fizik gücü ve enerji gerektiren bi maç o yüzden

----Muslera---
Kaan--Davinson--Apo---Jacobs

-----Torreira---Berkan---
Sallai----Sara----Barış---
-------Osimhen----

Aslında olması gereken bu ama hoca sanırım yunus ve kerem demirbay ile başlayacak çok yanlış olur

Benim nazarımda Paok maçı daha heyecan verici. Hatta lig maçı geçsin, Avrupa'ya odaklanalım diye düşünüyorum.
Elbette şampiyonluk bu sezon çok önemli, direkt CL katılacağız, o yüzden umarım galibiyet alabiliriz ama tersi durumda da daha maraton çok uzun.
Bu maçta iyi bir sonuç gelmezse paok maçının bir anlamı kalmaz ahbert başımızda bir hoca varmı yoksa kadro 15-20 milyonluk takımlari kendi başina yenip kendi kendine mi 5 de 5 yapıyor onu görecegiz. Bu maçtan diger rezaletler gibi bir sey çikarsa paok'a da heyecanlamaya falan gerek yok yani takımın başinda
hoca yok ki deriz.

Okan buruk düzgün kadro çıkarırsa en kötü 1 puan alırız her şey hocaya bağlı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçta iyi bir sonuç gelmezse paok maçının bir anlamı kalmaz ahbert başımızda bir hoca varmı yoksa kadro 15-20 milyonluk takımlari kendi başina yenip kendi kendine mi 5 de 5 yapıyor onu görecegiz. Bu maçtan diger rezaletler gibi bir sey çikarsa paok'a da heyecanlamaya falan gerek yok yani takımın başinda
hoca yok ki deriz.
Tabi Avrupa öncesi bir sınav olarak bakılabilir ahbert, umarım iyi oyun iyi sonuç olur adımıza

Gereksiz adamlığın lüzumu yok kanka. Sen de bilirsin ki evliliklerde bu işler böyledir.
gereksiz adamlıkla ilgisi yok bence güzel kardeşim, sen maçı izlersin (maç 1.5 saat) sonra yenge ile dizi film vb izlersin,yani dizi bant yayın sonuçta, maç ise canlı ,anlayışlı olmak lazım bence,onlar dizilerine saygı duymamızı istemezler mi : ) ha düğüne falan gidecekseniz bilemem tabi : )

Umut ışıgın hesabına kim girdi? :asd:
Halen ısrarla aynı hatayı yapan bu işi daha bırakmaz son 2 sezonda 15 tane zorlu maç oynadıysak bunların %10'unda iyi oynamış %90'ında temposuz oynamıştı halen sahaya koyuyorsa bir şey değişmez maç sonu en iyi ihtimal beraberlik olur.

Bu mac ve paok maci hocanin son kredisi. 2 senelik sampiyonluk kredisini bukadar cabuk harcadigi icin kendisini tebrik ederim

Geri
Üst Alt