⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

istediğimiz kadar konuşalım mertens sakat olmadığı sürece okan hocanın sara tor ve mertensle maça çıkacağını hepimiz biliyoruz.Bende mertens yerine berkan olması taraftarıyımda berkanda çok yavaş bilmiyorum

GYAGCEWXwAAawbR

mertens ve yunustan sadece 1ini keser

geri kalanlar aynı kalır

muhtemelen yunus kesilir

Derbilerde ya da zorluk seviyesi yüksek maçlarda kadayıflara hayır... Bu 3 maçta pozisyona dahi giremedik bazı şeyleri sorgulamak gerekiyor.

fenerbahçe 0-0 Galatasaray
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Barış
Torreira - Demirbay
Ziyech - Mertens - Kerem
Icardi

Galatasaray 0-1 fenerbahçe
Muslera
Kaan - Nlsson - Sanchez - Köhn
Torreira - Demirbay
Ziyech - Mertens - Barış
Icardi

Galatasaray 0-5 beşiktaş
Muslera
Kaan - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Berkan
Ziyech - Mertens - Kerem
Icardi​

Okan hocanın taktiğinden ziyade Barış ve Osimhen 'e güveniyorum. Bu arada Okan Hocanın taktiğini de paylaşmış olabilirim.

Mertens'in oynamasını istemiyorum. Sadece fiziksel mücadele sebebiyle değil, hücumda hiçbir varlık gösteremiyor, rakip savunmayı tedirgin edip geride bekletemiyor, hiçbir tehdit oluşturamıyor. Bu nedenle Mertens'in derbide oynamasını istemiyorum.

İsmail Yüksek yam yam gibi pres yapıyor Mertens oynarsa direk 10 kişi kalırız nefes aldırmaz oyun zekası filan kurtarmaz.

Manchester deplasmanında girdi penaltı aldırdı açıkçası yedek kalıp son 30 dakika elimizi güçlendirmeli.

Mertens veya Sara oynamış fark etmiyor. Sadece ikisi de aynı anda oynamamalı. Berkan Torreira oynamalı.

Geri
Üst Alt