Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.578
- 16.085
- 2.228
Galibiyetimiz hayırlı olsun.
Koreografinizi silkeyim!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galibiyetimiz hayırlı olsun.

yiğidim geçmiş olsun, motorun çok hassas sanırımHer derbi günü cırcır olmaktan bıktım yeter
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam derbilerde böyle oluyoryiğidim geçmiş olsun, motorun çok hassas sanırım![]()
Ekinim sen direkt aralarına dal kavgaya başla, ben şimdi yola çıktım geliyorum İzmir'den desteğe gardaşımaaz önce bedri usta'da bagıra cagıra kufurlu tezahurat yapan fenerlileri polise sikayet ettim.
Ardam dikkat et patlarsa evde yangın çıkmasınCiddi ciddi iptv leri patlatacaklar galiba
Bende henuz bir problem yok ama dün patlayan yayincilar olmus
Einstein liboş2.5 saate belli olur
Muslera > Livakovic
Kaan > Mert
Sanchez > Çağlar
Abdülkerim > Djiku
Jakobs > Oosterwolde
Torreira > İsmail
Sara = Fred
Mertens > Szymanski
Barış > Tadic
Maximin > Yunus
Osimhen > Dzeko
Bir tanesine itiraz eden futboldan anlamıyordur.
gerek yok. emniyet guclerimiz gerekeni yapıp huzuru sağlayacaktır.Ekinim sen direkt aralarına dal kavgaya başla, ben şimdi yola çıktım geliyorum İzmir'den desteğe gardaşıma![]()
Dursun > AliMuslera > Livakovic
Kaan > Mert
Sanchez > Çağlar
Abdülkerim > Djiku
Jakobs > Oosterwolde
Torreira > İsmail
Sara = Fred
Mertens > Szymanski
Barış > Tadic
Maximin > Yunus
Osimhen > Dzeko
Bir tanesine itiraz eden futboldan anlamıyordur.
geçen sezon vardı knk bu sezonu bilmiyorum.Digiturk te tek maclik satin alma secenegi varmi beyler
Abartmayin Allah askina spor lan bu alti ustu bir mac her sene oynaniyor sanki yenilince ligten kopucan ne gerek var bu kadar strese bir yerine birsey olurArkadaşlar sizde durumlar nasıl?
Benim heyecandan ellerim terliyor