Aziz Kaan
10 Numara!
Umudum geçiş yemememizin sebebi 2 maçtır tek kale oynamamız olabilir mi ?2 maçtır yemiyoruz bu maçta ekstra önlem alacaksın devam ettireceksin önceliğin savunma olmalı sonrasında öndekiler zaten hücum yapar.
Umudum geçiş yemememizin sebebi 2 maçtır tek kale oynamamız olabilir mi ?2 maçtır yemiyoruz bu maçta ekstra önlem alacaksın devam ettireceksin önceliğin savunma olmalı sonrasında öndekiler zaten hücum yapar.
İnşallah böyle çıkarlar işimize gelir emin ol üretkenliği sıfır bir orta saha kısır kısır takılılar orta sahadaambarat-fred-ismail orta sahası mı..
appiah nan orelyo yu da getir bari onun bunun cocugu
İçimde bir his var hayırlısıyla yenersek öyle söyleyeceğim sezon geneliyle ilgilirahat bi galibiyet olacak
Beraberliği alıp yolumuza bakalım
Antepte yedik yav nasıl yemedik heriflerde yetenek 0 idi olguslamadi beceremediler etkili olmayi o kadar.2 maçtır yemiyoruz bu maçta ekstra önlem alacaksın devam ettireceksin önceliğin savunma olmalı sonrasında öndekiler zaten hücum yapar.
Antep maçında saldılar ikinci yarı yorulmamak için yada teknik direktör Selçuk diye yüklenmediler istesek 5 lik ederdik o maçıdaAntepte yedik yav nasıl yemedik heriflerde yetenek 0 idi olguslamadi beceremediler etkili olmayi o kadar.
Bu geçisleri 3 senedir yemesek haklısın derdim rtasAntep maçında saldılar ikinci yarı yorulmamak için yada teknik direktör Selçuk diye yüklenmediler istesek 5 lik ederdik o maçıda
Kat kat fazlasını yapacaklar.Yine çok pislik yapacaklar
En az önceki maç kadar
Bizim oyuncuların bundan gerilmemesi lazım
Umarım hazırlıklıyızdır
Antep 2. yarı derbi kafasına girdik biraz salmamızdan kaynaklı yoksa ilk yarı nefes aldırmadık.Antepte yedik yav nasıl yemedik heriflerde yetenek 0 idi olguslamadi beceremediler etkili olmayi o kadar.
Kahreden haber geldiAli Naci, Yunus ilk 11'de olacak diyor