⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Bu maçta mutlaka saha kenarı gerginliği bekliyorum Mourinho rahat durmaz Icardi'nin olması önemli kaptan öne atacaktır kendini

1000018277.webp

Yaglama yerken bekliyoruz

hala feneri tutan var ben şaka sanıyodum

IMG-9065.png

Senaryo: Maça kötü başlayacağız ilk 15 dakika baskı yiyeceğiz sonra ön alanda baskı stratejimiz işlemeye başlayacak barışla bir iki pozisyon bulacağız hakem oyuna çok müdahil olacak saçma sapan düdük çalacak ilk yarının sonlarına doğru golü bulacağız ve bu isim bardakçı olacak ikinci yarı ortam çok gergin olacak belki bir kırmızı çıkacak beraberlik golü gelecek ve.
İcardi…

Senaryo: Maça kötü başlayacağız ilk 15 dakika baskı yiyeceğiz sonra ön alanda baskı stratejimiz işlemeye başlayacak barışla bir iki pozisyon bulacağız hakem oyuna çok müdahil olacak saçma sapan düdük çalacak ilk yarının sonlarına doğru golü bulacağız ve bu isim bardakçı olacak ikinci yarı ortam çok gergin olacak belki bir kırmızı çıkacak beraberlik golü gelecek ve.
İcardi…
Devamini da söyle be adam kalpten gidicem

Şu lanet olası çöp futbolculardan gol yemekten bıktım fb maçlarında. En nesyri tamda bu kategoriye giriyor. Bize gol atıp tüm sezon Slimadiden kötü oynarsa şaşırmam. Lanet olası fb şansı

Geri
Üst Alt