- 18 Mayıs 2011
- 52.979
- 56.852
- 4.613
bilirsin bilirsinFbnin anasını bilmem napacağız
Haydi Cimbom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilirsin bilirsinFbnin anasını bilmem napacağız
Haydi Cimbom
Dua edelim ki ilk yariyi geride kapatmayalim
Yoksa Mertens‘i cikarip Icardi‘yi alacak
Ozaman iyice boku yeriz
Kuran mı yoksa maçtan sonra 5 saat tutacaklar diye Dugeons and Dragons mı takılacaklar tribünde acaba.
İsmail-mertens sıkıntılı bir eşleşme bizim için
Bu gözler 5 forvetle kadıköyde maçı çevirmeye çalıştığını gördü. Sonuçta aynı "okuldan". Hücüm futbolu 4-5 forveti oyuna koyarak değil takım olarak yapıldığını ne zaman anlar acaba..Dua edelim ki ilk yariyi geride kapatmayalim
Yoksa Mertens‘i cikarip Icardi‘yi alacak
Ozaman iyice boku yeriz
Hemfikiriz, endiseliyimYunus u Türkiye kupası maçında bile oynatmam net
Mertens ise bu maçta oynayacak fizik gücüne sahip değil Berkan torreira sara yapardım inanılmaz izileceğiz oyunda
Kazanan kadro bozulmaz mantığıyla çıkmış burası Antep veya adana maçı değil
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mertens popiden solur bu maç hiç etkili olmaz maalesefMertens 2 maçtır gayet iyi abi bu yorumlar nedir. Gayet bu maçı da oynayabilecek durumda bence. Son 30 daha mı iyi olurdu orası tartışılır ama skandal demek falan bence doğru değil.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben olsam Berkan Torreira yapardım Sara öne atardım. Ama olsun Mertens bu takımı rahatlatır faul alır aklı lazım bize bu maç.Mertens popiden solur bu maç hiç etkili olmaz maalesef
Övmeyelim renktaş, bırak böyle devam güzel gidiyor tam kıvamında.Mertens 2 maçtır gayet iyi abi bu yorumlar nedir. Gayet bu maçı da oynayabilecek durumda bence. Son 30 daha mı iyi olurdu orası tartışılır ama skandal demek falan bence doğru değil.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi