Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Ahh şu üçü bir bulsak hepten mala bağlayacaklarmou geride oldugu maclarda daha cok sacmalayan bir hoca aynen bizim hoca gibi o yüzden 2.yarı sakin kalırsak cok fazla boşluklar verecekler
Ahh şu üçü bir bulsak hepten mala bağlayacaklarmou geride oldugu maclarda daha cok sacmalayan bir hoca aynen bizim hoca gibi o yüzden 2.yarı sakin kalırsak cok fazla boşluklar verecekler
ben de korktum verecek diye ama yırttık neyse ki.kaanin hareketi kirmizi da olabilirdi
ayni prag macina benzer bir sey oldu orada
bu adam sag bek degil iste ne diye israr ediyorsun arkadas
Anaa bu çocuğu unuttum bak Buda olur fiziği iyi hem ama fazla çıkmaması lazımMetehan beke kardeşim.
bu bosluklar icin sallai falan gırmelimou geride oldugu maclarda daha cok sacmalayan bir hoca aynen bizim hoca gibi o yüzden 2.yarı sakin kalırsak cok fazla boşluklar verecekler
Haklisinda ama hic hazirlamadi simdiye kadar. Bi hata yaparsa boktan olur hepten kaybederiz herifi. En zor mactami atacan oyuncuyu sahaya ayni sara young boys maci gibi olur. Kesinlikle oynamali ama gelecek maclarda evet. Belkide riske deger bilmiyorum, kaanin oynuna bakinca daha kötü olamaz.ya bayerne ezılmedı bu cocuk