⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Lan hıyar herif

Fağul verdiği posyona bak

Atağımızı kesmek için her şeyi yapıyor barış nerdeyse dokunmamış bile

Ulan şunda da kırmızı beklediler fağul bile yok davinsona yok yere sarı verdi bi de tehlikeli yerden frikik inş atamazlar

Tekrar tekrar izledikçe bazı şeyleri fark ediyorsun..İlk yarı sıkıntı çıkaran Saint maximin gibi gelmişti ama bakıyorum bizim pozisyonlarda nasıl komple yunus varsa fenerin pozisyonlarda da dzeko var .. Hiçbir zaman İcardi Osimhen ayarında bir döneme damga vuran bir golcü olmadı ama gerçekten bu yaşına rağmen hala çok faydalı oynuyor şerefsiz.. orta sahada resmen pas istasyonu olmuş çoğu yerde hep alan açmış millete nerdeyse karambole davinsonu da attiracakti..
Böyle maçlardan ders çıkarmak lazım.. Çok pozisyon bulduk maç 5-6 olurdu rahatlikla ama bilhassa ilk 30 dk ve son 10 dakika çok pozisyon verdik.. Maç başı zaten çok kotuyduk ama 1-0 sonrası oosterwoldenin muslerayla karşı karşıya kalması kabul edilebilecek iş değil orada golü yesek başka şeyler konusulurdu..
Bireysel olarak kaan dışında defansimiz gayet iyi gibiydi ama blok olarak sıkıntı yaşadığımız aşikar..
Bir de hocanın aynı anda sara toreira vs değiştirmesi de çok doğru gelmiyor ..son 10 dakika bocalamamizin sebebi muhtemelen buydu 3-1 derbi için kopmuş bir skor değil 2 gün önce Trabzon uzatmada 2-0dan maç cevirdi

wolfsburgun şampiyonluğunda grafiteyle birlikte baya damga vurmuştu dzeko.. yıldız alacaksan zaha, ziyech değil mertens gibi dzeko gibi spor etiği olan gerçek sporcuları almak gerek. en-nesyri geldiğinde fb'li arkadaşlara dzekoyu kesemeyeceğini söylemiştim, öyle de görünüyor. çok büyük topçu.

ayrıca fb'nin istatistikleri suni. penaltıdan ofsayttan yakaladıklarını xgye dökmüşler. ilk 10 dakika hariç baskın oldukları bir bölüm yok. ayrıca 3 gün önce maç yaptığımızı ve 3 gün sonra yine maç yapacağımızı hesap edersek takımın reaksiyonu normal. gole ihtiyacımız olsa 4-5 yapardık, skordan dolayı gelmelerine izin verdik.

Hiçbir derbi beklendiği gibi geçmez;

Geçen sene ne 0-0 biten ne de 0-1 biten derbi sonucu kimsenin beklediği sonuç değildi, oynanan oyunlar da değildi.

Ondan önceki sezon 0-3'lük saraçoğlu derbisi de kimsenin beklediği değildi.

Şimdi herkesin beklentisi kısır bir maç olur, berabere biter, 1-1 veya 1-0 falan filan.

İşte tam da bu yüzden tüm bunların aksine inanılmaz süprizlere gebe bir maç olacak. Son yılların en iyi derbisi olacak diyorum.

Herkes niyeyse Fener favori diyor. Fenerliler aşırı rahatlar neye güveniyorlarsa artık

KOYACAZ BUNLARA KOYACAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

🫡🫡🫡

Bu maçta korsanı engelleme yazılımı kullanacaklardı. Kaçak yayından maçı izleyebilen oldu mu?
bu yazılımdan mı yoksa başka bir şey mi yaptılar maç esnasında İnternet çok kötüydü. Maçın skoruna bakmak için flashscocera bile giremedim. Forumda çok kasıyordu.

Gece 3.30 da yatınca anca uyandım
Günaydın herkese :uiyy:

1726992644100.png

Dzeko kalite topçu, takımı ileriye taşıyor, yerleşmesini sağlıyor, kanatlara servisi çok iyi yapıyor doğru da bu adamın asli görevi gol atmak. Dün Dzeko'nun attığı şutlarda rahatsız olan kimse olmamıştır, ağır çekimde ve tehlikesiz şutlardı. Osi Icardi Dzeko üçlüsünden seçeceğim adam Osi olurdu. Canavar gibi fizik, her dakika rakibi rahatsız ediyor, pres gücü yüksek, takımı eksik oynatmıyor.

wolfsburgun şampiyonluğunda grafiteyle birlikte baya damga vurmuştu dzeko.. yıldız alacaksan zaha, ziyech değil mertens gibi dzeko gibi spor etiği olan gerçek sporcuları almak gerek. en-nesyri geldiğinde fb'li arkadaşlara dzekoyu kesemeyeceğini söylemiştim, öyle de görünüyor. çok büyük topçu.

ayrıca fb'nin istatistikleri suni. penaltıdan ofsayttan yakaladıklarını xgye dökmüşler. ilk 10 dakika hariç baskın oldukları bir bölüm yok. ayrıca 3 gün önce maç yaptığımızı ve 3 gün sonra yine maç yapacağımızı hesap edersek takımın reaksiyonu normal. gole ihtiyacımız olsa 4-5 yapardık, skordan dolayı gelmelerine izin verdik.

Mesele baskınlık değil r.tas kolay pozisyon vermemiz yoksa dediğin gibi ilk 10 dk hariç oyun üstünlükleri olmadı

Geri
Üst Alt