⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Attack fener ne ya mauahaushdudhshshshs
dd60baa3-6b07-4442-93d1-36e008de92f7.webp
Dün böle gururlandım ekibimizi izlerken

bu fb'in ne mal olduğunu zaten en iyi yabancılar biliyor.

türkler ise tiyatro oynuyor işte yaw. büyük müyük diye. uyduruk 5 yıldız işi falan :d

emin olun, fred'inden dzeko'suna kadar hepsi, gs'ın fb'den daha büyük, daha başarılı ve rasyonel bir camia olduğunu, yalı'nın ne mal olduğunu, fb'in camia olarak ne kadar kaotik ve kötü yönetilen bir camia olduğunu NET OLARAK BİLİYORLAR.

Alakasız ama, bu uğur Dündar muhabbeti ne siyasetten dolayı pek takip etmedigim için gündemi fransız kaldım

bu fb'in ne mal olduğunu zaten en iyi yabancılar biliyor.

türkler ise tiyatro oynuyor işte yaw. büyük müyük diye. uyduruk 5 yıldız işi falan :d

emin olun, fred'inden dzeko'suna kadar hepsi, gs'ın fb'den daha büyük, daha başarılı ve rasyonel bir camia olduğunu, yalı'nın ne mal olduğunu, fb'in camia olarak ne kadar kaotik ve kötü yönetilen bir camia olduğunu NET OLARAK BİLİYORLAR.

Batshuayi'nin buradan gittikten sonraki açıklamalarına bakmak lazım. En iyi röntgeni yabancılar çekiyor. Dün de hissetmiştir zaten.

Çok değerli 3 puan, muhtemel ikili averaj, deplasmanda derbi galibiyeti
Kendi oyunumuzu oynamak, ikililerde ayakta kalmak, yer yer aciz duruma sokmak
Takıma ve hocaya büyük tebrikler

Hoca defanstan uzun top, defanstan çıkamama, nitelikli atak yapamama işini, Jakobsu kanat-bek, Yunus’u ortasahaya destek olan kanat rolünde oynatarak çözmüş
Tebrik ederim
İlk 15 dk uzun oynayıp yine pozisyonlar verdikten sonra Toreira-Sara paslaşmalar ve Yunus’un ortasahadan güzel top taşımasını izledik

Ama yine çok pozisyon verdik, üstelik bu sefer göbeğe dikine koşan adamlara atılan toplarda hep delindik
Oster karşı karşıya kaçırdı, ceko göbekten gole gidiyordu (bence faul bile değil ama) kırmızı da gelebilirdi, birkaç daha böyle atağı var fenerin
Açıkçası kızmayın ama Morinyoya katılıyorum, ilk oster atsa maç bambaşka da olabilirdi

Hocayı nitelikli atak işinde tebrik ettik, yıllardır devam edem bu hızlı atak yeme konusunda eleştirmek zorundayım
Bunu da çözmek zorunda

Toreira-Sara-Kaan aynı anda alınmaz
Hakem güzellemesi olmadı

Bir eleştiri de Berkana
84’te oyuna girmiş, ortasahayı kapatsın diye
Atağa katıldıktan sonra fener atağa başlamış, bu hafif tempo koşuyla geriye dönüyor
Bir de demirbaya atmadığı gol pası var
Büyük şımarıklık ve Laubalilik görüyorum

Takıma ve Hocaya büyük tebrikler
Şımarmadan gidersek şu an güzel avantaj oldu ama şımarırsak tek maçta yine gider avantaj

Birisi beni aydınlatsın. Tüm bjk fener maçlarını izlemedim ama bu fener, herhangi bir derby maçında hakem tarafından ezildi mi? Yemin ediyorum kundaktaki bebek gibiler. Her zaman en kolay penaltıları, en kolay faulleri alıyorlar. Dün 4 - 0 5 - 0 olacakken anında maça ortak edildiler

Bunlara koyar geceriz de, BJK macinda ne yapacagimiz onemli. 1-3 tahminim, orta sahada sacmalamazsak gol yemeyiz.

Oyuncularimizin oncelikle beyinlerine, sonrasinda profesyonelliklerine guveniyorum. Hissi hareket edebilecek Sara ve oynar ise Icardi inis-cikis yasayabilirler.

Hakem oyunu surekli durdurmayip, topun oyunda kaldigi sure 40 dakikayi asar ise, stadin betonlari goz yaslari ile curur gider.
Futboldan gram anlamayan ben bile su skoru tahmin ettiysem ki ettm;

Evet

Esekler adam olur, bu Fenerden bir halt olmaz.

Sipeysil sey ettik…..

güldük...eğlendik...

PAOK AVL başlangıç maçı...bu maçtan önemli.

Geri
Üst Alt