⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Okan hocam bir kez daha kendini ispatladı. Peki kimlere ispatladı? Burada her şeye okaaan diyenlere ispatladı. Mertens oynamaz Yunus oynamaz vs vs yazanlar utansın ve bol bol balık tuketsinler keza hafızalardan 0-3 lük maç nasıl bu kadar erken silinmiş ilginç.

Okan hocam bir kez daha kendini ispatladı. Peki kimlere ispatladı? Burada her şeye okaaan diyenlere ispatladı. Mertens oynamaz Yunus oynamaz vs vs yazanlar utansın ve bol bol balık tuketsinler keza hafızalardan 0-3 lük maç nasıl bu kadar erken silinmiş ilginç.
Doğruya doğru burada maç öncesinde çoğumuz Sallai ve Berkan oynasın Yunus & Mertens ikilisi yerine diyorduk

23/24 takımı daha çok puan toplamasına rağmen büyük çoğunluk 22/23 takımını daha çok sevmişti bu sezonki kadro planlamamız ve oyun tarzımız 22/23 takımının güncellenmiş bir versiyonu gibi, Ben bu sezon ki takımı çok sevmeye başladım umarım çok daha iyi performans seviyesine geleceğiz takıma ve Okan hocaya çok güveniyorum. Takım oyununa uyumlu ve sorunsuz oyuncuları transfer ettik kadronun en önemli kısmını koruduk ve bundan sonrası çok daha iyi olacaktır.

Maximen bu hanzoların elinde yazık oluyor. Bizde olsa yeri geldiğinde 11 yeri geldiğinde rotasyonda kullanırdık, kariyer sezonunu geçirirdi.

İrfan ve Osayi de seneye bize gelebilir hiç süpriz olmaz.

Gelsinler mi? Ben baya isterim hem İrfan'ı hem Osayi'yi.

Maximen bu hanzoların elinde yazık oluyor. Bizde olsa yeri geldiğinde 11 yeri geldiğinde rotasyonda kullanırdık, kariyer sezonunu geçirirdi.

Maximin şaklabanın teki asla görmek istemem bizde

Maximin şaklabanın teki asla görmek istemem bizde
Renkdaş adamın sahada bir terbiyesizliği yok. MHY gibi bir köpek değil. Bu adamın gerçekten elit seviyede bir dribling yeteneği olduğunu söylemek yanlış bir şey değil. Evet iyi bir bitirici vs değil doğru.

Çok sıkıştığın maçlarda, kontra atak oynamak istediğinde vs çok işe yarayacak bir oyuncu. Ama gerçekten çalım atamayacağı 1 tane oyuncu yok. Bizde banko 11 oynardı da demiyorum zaten, ama işte bu tarz oyuncuya çok ihtiyaç duyacağımız zamanlar da olacak.

Ama sıkıntısı Fener'in oyun tarzında bu adam ölüyor, tek başına oynuyor resmen.

Fred çok abartılıyor
Tamam tempolu ama topa bomba muamelesi yapıyor
şunu diyebilirim.

Amrabat ismail önlerinde Fred başlasaydı daha zorlu geçerdi bizim için açıkçası.

hala inanamıyorum mourinho'nun şimanski sevdasına -

amrabatıda sonra stoper gibi koydu sahaya - çok garip iş.

soru :

devrede mourinhoya tazminat gömüp Volkan Demirel'i getirirler mi

Maximen tam bir bal yapmayan ayı. Bazen başka defansların üstüne anlamsız defanslar atıyor. İlk yarıda henüz takım tam kendine gelmemişken 1-2 çok iyi fırsatı sırf çalım atma sevdası üzerine yedi. Fener'den kesik yerse şaşırmam.

Geri
Üst Alt