⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

fblilerin 1-2 vloglarını izledim pen6 pozisyonuna geçtim hemen

penaltı pozisyonunda ne olduğunu bile anlamıyorlar neden penaltı verildiğine şaşırıyorlar

başka bir çar

1727038488554.png

Bu herifin sağlam bir dayağa ihtiyacı var. Bizim takımdan bir gönüllü yok mu bu görev için
Bunun başına ciddi bişeyler gelcek bak göreceksiniz. Sürekli 20 kişinin arkasında erkekleşiyo. Bunu tenhada silkeleyecekler yakındır. Korkudan evden dışarı filan çıkamıyodur zaten. Anca antrenman a gidebiliyo. Yaptiği pislikler yüzünden korku dolu bir hayat yaşıyodur

Bu herifin sağlam bir dayağa ihtiyacı var. Bizim takımdan bir gönüllü yok mu bu görev için
Gülüp geçilecek bir arkadaş gerçekten kala almaya değmez. Vurduğun boşa gider yav. Bu adama verilecek en güzel ders bu delirirken suratına gülmek olur.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ebimbe'yi istemekteki beklentimizi Yunus verebilir gibi geliyor bana merkezde. Özellikle İcardi dönükten sonra Mertens daha bir rotasyon oyuncusu olacak. Yunus'u da merkezde kullamak çok işimize yarar gibi düşünüyorum 3-5-2'de. Leicester'da zaten merkezde kullanılıyordu orada kendini geliştiri ve uyum sağlarsa 15 milyonluk adam olur.

Unuttuğumuz bir şey var. Bunlar 5 maçta sadece iki gol yemişlerdi. Biz geldik, tek maçta 3 tane attık.
biz de 5 gol yedik

1 gol ads olmayan penaltı = komik bile değil.
1 gol fb olmayan penaltı = komik bile değil.
1 gol antep 50 m'den = komik :d

aslında 2 gol diyelim.

Geri
Üst Alt